Menu Sluiten

Vrijkaartjes voor Creative Life :)

welke workshops op creative life

Yesss! Je leest het goed, ik mag deze week twee vrijkaartjes voor Creative Life weggeven! Zo leuk!

Dus heb jij je kaarten nog niet in huis? Twijfelde je misschien zelfs nog of je zou gaan? Is er een andere reden waarom je ze nog niet had ~ bijvoorbeeld omdat je nog heerlijk hoopvol op vrijkaartjes zat te wachten? Dan is dit je kans!

Hoe doe je mee?

Het is heel simpel. Je laat in een reactie onder dit blogbericht weten waarom je zo graag de twee vrijkaartjes voor Creative Life wil winnen! Meedoen kan tot en met dinsdag 4 februari ’20. Wie weet komen ze jouw kant op…

Waarom zou jij graag willen winnen? En met wie zou jij heen willen gaan? Laat het weten in de reacties!
Volgende week maak ik de winnaar bekend in een nieuw blog!

PS

Enne… als je toch van plan bent om te komen, boek je dan gelijk zo’n leuke workshop? 😉

42 reacties

 1. Marjolein Meijer

  Jaaa! Ik wil heel graag kaartjes winnen. Ik gun mezelf altijd veel te weinig tijd om lekker creatief bezig te zijn, terwijl ik dat juist zo leuk vind. Als ik win heb ik weer een stok achter de deur om creatief aan de slag te gaan én daarnaast heel veel inspiratie ?

 2. Marloes

  Graag zou ik de kaartjes willen winnen! Ik word namelijk helemaal enthousiast gemaakt in onze chatgroep op insta. Ik zou het leuk vinden om medemakers te ontmoeten! En daarbij zou ik heel graag willen kijken of ik mijzelf zie staan met een stand volgend jaar! Dus ontmoeten en oriënteren, daar wil ik graag de kaartjes voor winnen!
  Dus… ik ga duimen voor die kaartjes ☺️

 3. Wilma Dekker

  Hi Maaike, ik zou ook wel heel graag een kansje wagen. En waarom? Omdat ik in mijn atelier graag workshops wil gaan geven. Vind het spannend om voor mezelf te beginnen, zit door omstandigheden al.10 jaar thuis. Kreeg nu de mogelijkheid om een lokaal te huren. En ik vind het zo fijn om weer ergens naar toe te kunnen gaan waar ik mijn ding kan doen waar ik blij van word. Zo’ inspiratiedag zou ik wel heel goed kunnen gebruiken. Hier maak ik graag een moeder/dochter uitje van..

  • Maaike

   Heerlijk hoor, zo’n uitje samen. En wat een spannende tijden voor jou!! Je naam gaat in de grabbelton, voor nog een beetje extra spanning!

 4. Nicole Beerens

  Joehoe!!!!! Samen met Geerline willen we lekker creatief komen doen op zaterdag. We vinden het alleen supermoeilijk om te kiezen.. zoveel leuke workshops !!! Natuurlijk komen we jou ook een dikke knuffel geven want we hebben elkaar al veel te lang niet live gesproken
  xxx Nicole

 5. Naomi Besselsen

  Ik wil graag met mijn lieve vriendin Esther samen naar Creative Life, dan kan ik jullie eindelijk ‘live’ zien en haar voorstellen aan een hele grote groep ontzettend lieve, gave en inspirerende verwante creatieve zielen!

 6. Marjolein Overdevest

  Ja! Ik wil ook graag vrijkaartjes voor mij en m’n vriendin Remke. We houden allebei van creatief bezig zijn, dus super om inspiratie op te gaan doen! Dan komen we ook bij 1 van jouw workshops, als er nog plek is. Wel lastig kiezen tussen de plantentafeltjes en de honingraat vaasjes! Eerst kijken of we tickets kunnen winnen! Sowieso wens ik jou heel veel succes op het evenement!

 7. Irene Groenendijk

  Ik wil een eigen praktijk opzetten. Wil op Creative life ideeën opdoen voor de vormgeving van een logo, mijn website enz. Creatieve inspirerende enthousiastelingen zijn daar genoeg!!
  Verder is het gewoon super gezellig om een of meerdere workshops te doen met mijn vriendin Denise.

  • Maaike

   Ha, leuk! Dank je wel. Nog druk in de weer om het ontwerp te optimaliseren, het wordt echt een plaatje hoor 🙂
   Je naam gaat in de grabbelton!

 8. Kim O

  Ik wil ontzettend graag gaan! Twee jaar geleden samen met mijn moeder geweest. Afgelopen jaar was ik helaas met vakantie maar dit jaar ga ik weer heel graag met mijn moeder heen! We wonen vlakbij dus kunnen heerlijk op de fiets. Samen een dagje shoppen en knutselen zal heerlijk zijn!!

  • Maaike

   Vakantie klinkt ook niet verkeerd, maar Creative Life is natuurlijk veeeeel leuker 😉
   Je naam staat op een lootje, leuk dat je mee doet!

 9. Anneke Op 't Hoog

  Iedere keer ben ik net te laat om te komen kijken. En nu is het echt tijd om te komen kijken, inspiratie op te doen & misschien belangrijker nog een vriendin van me te laten zien wat er allemaal mogelijk is voor haar als tassenontwerpster!

 10. Esther

  Ik zou graag samen met mijn lieve vrouw gaan. Door mijn gezondheidsproblemen heeft ze het niet altijd makkelijk en komt ze vaak niet aan toe om haar hobby’s uit te voeren terwijl ze super creatief is. Creative life is dan echt een inspirerend startpunt denk ik.

 11. Marloes

  Ik wil ook graag meedoen! Het leven gaat al snel genoeg en ik zou wel dingen met meer aandacht willen doen! Dusss, daar hoort creatief bezig zijn bij en wel een hele dag full focus! Hoe leuk als ik een vriendin kan trakteren om mee te gaan.

 12. Nora

  Vorig kaar al zag ik dit leuke event voorbij komen en dit jaar ben ik vastberaden om te gaan met een creatieve vriendin van mij, Marije! En ik ben begonnen met het doornemen van die leuke lijst aan workshops, maar moet er dit weekend nog even de tijd voor nemen om alles goed door te nemen en daarna een moeilijke keuze te maken, immers zijn er zo veel leuke workshops beschikbaar!☺️

  • Maaike

   Als het weer zo leuk wordt als afgelopen jaar dan is succes gegarandeerd! Enne… als je nog leuke workshops zoekt: ik heb nog plaatsjes vrij hoor 😉

 13. Jacoba Velzing

  Ik zou creativelife graag willen ontdekken. Lijkt me echt leuk aan jou leuke blogs en Posts te lezen. Heerlijk idee om m’n creatieve ik te (her) ontdekken.
  Als ik ga dan neem ik 1 van m’n zusjes mee…. ??

 14. Janneke

  Waarom??
  Een leuk uitje met mn oudste zus.
  Lekker creatieve ideeen opdoen
  Leuke workshop volgen.
  En zag het al voorbij komenmaarzie altijd beren op de weg om niet te gaan. Dus met gewonnen kaartjes moet ik de beren wel opzij duwen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 15 reviews.