Menu Sluiten

Wandhanger Lelie

 29,00

PRE-ORDER | OP=OP

Zeer beperkte oplage – wandhanger Lelie is gemaakt van materiaal dat bijna op de afvalberg was beland! Upcycling op z’n best. Vrolijk jouw thuiswerkplek op met deze hangende documentenmap.

  • handgemaakt
  • upcycled
  • uiterlijk 1 februari verzonden

Uitverkocht

PRE-ORDER | OP=OP
Deze vilten opberger straalt als een zonnetje bij jouw thuiswerkplek! Een unieke wandhanger van vilt, gemaakt van materiaal dat bijna op de afvalberg was beland. Wandhanger Lelie is een documentenmap en vrolijke woondecoratie in één. Let op: beperkte oplage!

Het warme, zonnige geel straalt je tegemoet. Steek je favoriete kaarten, belangrijke papieren of de binnenkomende post in de steekvakken in verschillende maten. De cirkel is 33 cm in doorsnee. Eén groot vak en twee kleinere vakken maken wandhanger Lelie geschikt voor Donald Ducks, visitekaartjes en wat jij maar wilt.

Gemaakt van viltcirkels die bijna op de afvalstapel waren beland! Daphne (Viltbloemist) vroeg mij of ik hier misschien iets mee kon maken. Ja, natuurlijk! Dacht ik. Maar wat..? Over het ontstaan van dit idee lees je meer op m’n blog.
Ik kreeg van Daphne zeventien van deze mooie cirkels. Per map gebruik ik er twee. Daardoor is deze hangende documentenmap verkrijgbaar in een zeer beperkte oplage. Grijp dus snel je kans!

Afmetingen

Diameter van de cirkel: 33 cm

Dikte van het vilt 3 mm
Hanger Lelie is op het dikste punt gemaakt van 3 lagen vilt, dus 9 mm dik.

Fun fact

De vilten cirkels waarmee deze documentenmap is gemaakt, zijn gered van de afvalberg. En bij het maken van wandhanger Lelie is er geen restmateriaal overgebleven.
Wist je dat het lintje waarmee je deze leukerd ophangt uit een kledingstuk is geknipt? Ook dat is dus upcycling op z’n best!

Combineer deze mooie wandhanger met de handgemaakte Plak & *Klak!* kaartenhouders om een extra gezellige wand te creëren bij je thuiswerkplek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandhanger Lelie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *