Menu Sluiten

De meest gestelde vraag: maak je ook manden op maat?

achter de naaimachine maatwerk manden op maat

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

De vilten manden in de shop zijn al ruim tien jaar favoriet. En ze vervelen nog geen moment! Af en toe kies ik er een kleur bij, soms verdwijnt er een kleurtje uit de shop. Maar het design is al bijna een klassieker te noemen. Bij elke nieuwe kleur die ik lanceer (zoals nu met dat mooie lichtgroene gerecyclede vilt), is er één vraag die vaak gesteld wordt. Sterker nog, het is de vraag die sowieso het meest wordt gesteld op instagram en facebook! En dat is: maak je ook manden op maat? Tijd dus voor een blog hierover.

Het antwoord op deze vraag is namelijk simpel: Ja!

Zo is ook de Vilten Mand XXL ontstaan, hoe leuk is dat. Na een verzoek tot maatwerk manden, en het delen van die grotere manden in mijn stories, kreeg ik prompt meerdere verzoeken. Dus die heb ik uiteindelijk als standaard mand in de webshop geplaatst. Wel zo makkelijk 😉

keuze uit vele kleurstalen vrolijk vilt

Maatwerk manden in mooie kleuren

Ook krijg ik nog weleens de vraag of de manden ook in een andere kleur te maken zijn. Iets waar je ook altijd om mag vragen! Want nee heb je, en ja kun je krijgen. De leverancier waar ik mijn vilt bestel, heeft een fijn assortiment dus vragen staat vrij!
Wist je trouwens dat je ook een kleurenkaart kunt bestellen? Dan kun je alvast checken of de kleur helemaal is wat je er van verwacht. En als je een andere kleur zoekt dan standaard in m’n assortiment, dan kan ik dat er ook gelijk aan-nieten voor je 🙂

statenkaart met viltkleuren voor maatwerkopdracht

Manden op maat

Het is altijd fijn om even contact te hebben over jouw maatwerkverzoek. Want per viltsoort kan de haalbaarheid verschillen! Vilt is tenslotte een flexibel materiaal. Het standaardvilt waar ik mee werk is 3 mm dik, en daar is een mand van 40×40 cm prima mee te maken. Dit vilt is ook wasbaar, wat het een ideaal materiaal voor wasmanden maakt.
Het vilt van 99,9% hergebruikt materiaal, zoals het Efteling Blauw en het Superhelden Groen, is niet wasbaar. Dit is daarmee minder geschikt om in de keuken of de badkamer te gebruiken. Ook is het hergebruikte vilt maar 2 mm dik en wat minder makkelijk om grote manden op maat van te maken. Dubbellaags werken is natuurlijk wel een optie, maar daar hangt wel een hoger prijskaartje aan. Kortom: allemaal dingen waar we dan even contact over kunnen hebben, om jouw ideale mand te creëren.

Onderstaande beauty’s zijn allemaal op maat gemaakt, dus mocht je interesse hebben: neem gerust vrijblijvend contact op!

Goed om te weten over de manden op maat

Heb je interesse in maatwerk? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Manden op maat voor jou gemaakt, kunnen natuurlijk niet geruild worden. Elke beauty valt uiteraard wèl gewoon onder de garantie. Bij manden op maat vraag ik een aanbetaling van 50%, om de materiaalkosten op te vangen. Na ontvangst van de aanbetaling ga ik voor je aan de slag.
Afhankelijk van de kleur die je kiest, varieert de levertijd van 3 werkdagen (als de kleur op voorraad is) tot 5-10 werkdagen wanneer de gewenste kleur eerst nog speciaal voor jou besteld moet worden. Hierover word je uiteraard altijd goed geïnformeerd.

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.