Menu Sluiten

Over Houtmoed

Houtmoed staat voor positiviteit en creativiteit! Voor eerlijke, mooie materialen waar je jouw eigen unieke touch aan kunt geven. Houtmoed ontwerpt de leukste items om zelf te maken, en unieke woonaccessoires. En Houtmoed ken je natuurlijk ook van die vrolijke ansichtkaarten om in te lijsten. Of op te sturen, zodat je de mensen waar je om geeft even kunt laten weten dat je aan ze denkt.

Wil je meer weten over Houtmoed? Lees dan vooral verder op deze pagina.

Houtmoed houdt van het leven. En dat zie je! Ik zoek de mooiste (en eerlijke) materialen voor je uit, jij zorgt voor de finishing touch. Doe je mee?

Houtmoed, wie is dat?

Ik ben Maaike, industrieel productontwerper, meubelmaker en stiekem ook een wereldverbeteraar. Ik ben verknocht aan natuurlijke materialen!
Zelf maken en doe-het-zelven zijn geweldig, net als tekenen & schrijven. Deze liefde deel ik graag! Dat doe ik het liefste via natuurlijke, eerlijke materialen. De combinatie van technische kennis, ambachtelijk werken en good old fröbelwerk brengt mij op de beste ideeën. Ik geloof dat iedereen creatief is en inspireer anderen graag om dit in zichzelf te ontdekken!

Maaike, het gezicht achter Houtmoed. Industrieel ontwerper, meubelmaker en wereldverbeteraar.

Houtmoed mag!

Duurzaam, recycle, upcycle: ik ben er gek op! Tegenwoordig is duurzaamheid een gangbaar begrip. Maar eerlijk is eerlijk: veel producten zouden duurzamer moeten èn kunnen zijn. Ik vind duurzaamheid geen hol onderwerp. Sterker nog: het is de basis van alles wat Houtmoed doet. Producten moeten niet alleen milieuvriendelijk zijn, ze moeten ook lekker lang mee gaan!

Met de unieke woonaccessoires van Houtmoed creëer jij voor jezelf een vrolijk en stijlvol thuis, terwijl je per ongeluk de wereld een beetje beter maakt.

Zo zijn alle papieren producten van Houtmoed gemaakt van gerecycled en chloorvrij papier. Bijvoorbeeld die super leuke kaarten!
Het hout is lokaal en fsc gekeurd. En zodra het kan kies ik voor hergebruik van materialen.
Ik geef papier, hout en textiel graag een tweede leven! De klemborden kunnen na een dienstbaar leven onderin een lade, nu eindelijk stralen in de spotlights! En ook de glazen windlichten hebben al eerder voor heerlijke zomeravonden gezorgd, toen er nog pinot grigio in zat.

Secured By miniOrange