Menu Sluiten

Ben je voor jouw winkel op zoek naar unieke woonaccessoires, gemaakt van materialen met een bijzonder verhaal? Bij Houtmoed kun je B2B duurzame woonaccessoires shoppen, voor in jouw stenen winkel of webshop! Alle woonaccessoires worden met de hand gemaakt of maakt jouw klant helemaal zelf. Alles ontworpen door Maaike, het gezicht achter Houtmoed.

houtmoed b2b duurzame woonaccessoires in jouw winkel

B2B duurzame woonaccessoires

Heb jij interesse in de Houtmoed woonaccessoires voor jouw stenen winkel of webshop? Neem gerust contact op voor meer informatie en het toesturen van de inkoopvoorwaarden.

Orderchamp

Heb je een account bij Orderchamp? Een selectie van het aanbod aan woonaccessoires kun je daar al vinden! Houdt de storefront van Houtmoed in de gaten, want het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe handmade beauty’s. Mis je nog blikvangers die je wel hier in de webshop hebt zien staan? Vraag gerust of deze toegevoegd kunnen worden.

Rechtstreeks

Het is ook mogelijk om die mooie, duurzame woonaccessoires rechtstreeks bij Houtmoed in te kopen. Neem gerust contact op voor de prijslijst en de inkoopvoorwaarden! Ik help je graag verder en kijk uit naar een mooie samenwerking.

maaike aan het werk tijdens creative life 2019

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.