Menu Sluiten

De leukste kadootjes voor iemand die alles al heeft: dat vind je hier bij Houtmoed. En weet je wat nu ook zo fijn is? Bijna alle producten zijn een brievenbuskadootje.

Wat kan het lastig zijn om originele kado’s te verzinnen! Maar gelukkig: panieken hoeft nu niet meer. Haal adem, ontspan, pak een cappuccino en geniet van de rust. Want Houtmoed biedt jou een unieke selectie aan originele woonaccessoires en prachtige kunstwerkjes om zelf te maken – in prijsklassen voor elke portemonnee! Hieronder vind je fijne categoriën, voor ieder wat wils.

Verkikkerd op materialen?

Woonaccessoires van Houtmoed zijn gemaakt van eerlijke materialen en met een uniek design. Een origineel, handgemaakt en duurzaam kado van Houtmoed ~ dat vind je nergens anders.
Met deze mooie woonaccessoires en ansichtkaarten steel jij harten en tover je een lach op het gezicht van de ontvanger. Neus lekker rond in de verschillende categoriën. Het volledige productaanbod vind je op de shoppagina. Veel struinplezier!

Voor de echte liefhebbers

Nog steeds geen inspiratie, en kun je nergens iets unieks vinden onder een tientje? Of zit iemand in quarantaine en heb je geen idee wat je dan moet geven? De meeste producten zijn geschikt als brievenbuskadootjes, zelfs die prachtige Vaas H3.
Ook in onderstaande categoriën vind je de leukste en mooiste kadootjes voor iemand die alles al heeft. En voor de last minute shoppers ook een handige categorie met digitale producten. Zo kom je om twee voor twaalf zelfs nog voorbereid op een verjaardag!

Als je met de handen in het haar zit…

En heb je nog steeds geen inspiratie? Dit is de Top 20 van 2021: de meest verkochte woonaccessoires op een rij. Wie weet zit daar iets voor je bij!

Af en toe vrolijke inspiratie in je mailbox? Meld je nu aan voor Vrolijke Inspirerende Post en ontvang om de week de fijnste nieuwtjes, verrassende deals of een superleuke gratis printable.

Aanmelden voor Vrolijke Inspirerende Post

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.