Menu Sluiten

Dit meen je niet! Houtmoed op de Dutch Design Week?

houtmoed op de Dutch design week!

Van 17 tot en met 25 oktober is het weer tijd voor de DDW: voluit geschreven de Dutch Design Week. Een geweldig jaarlijks evenement in Eindhoven, waar ik altijd minimaal één dag vrij voor plan om inspiratie op te doen, andere ontwerpers te zien …en natuurlijk lekker weg te dromen over de dag dat ik er zelf misschien ook ooit eens sta.

Kom jij naar de Meet & Greet met mij, georganiseerd op locatie Bibliotheek Eindhoven? Woensdag 21 oktober om 11.00 uur. Klik tegen die tijd hier voor de meeting!

prachtige bijzettafel van houtmoed

En ik had toch nooit kunnen vermoeden dat ik dit jaar ineens gevraagd zou worden om mee te doen!

Net als zoveel andere evenementen, vindt de Dutch Design Week alleen digitaal plaats. Precies dezelfde bruisende inspiratie, geweldige ontwerpers en kansen om weg te dromen. Verdeeld over allerlei bijzondere locaties! Er is dit jaar nog een groot verschil: ik ben er bij! Niet als bezoeker, maar als exposant!

Bibliotheek Eindhoven

Een mailtje, of ik op digitale locatie Bibliotheek Eindhoven wilde ‘staan’. Met een product waar ik trots op ben, en natuurlijk een foto van mij. Je snapt het al: ik glunder als een malle en loop met een lach van oor tot oor 🙂
Je vindt mij dus van 17 t/m 25 oktober op de ‘locatie’ van Bibliotheek Eindhoven, samen met vele andere geweldige makers. Via de site van de Eindhovense Bibliotheek kom je bij ‘mijn’ pagina terecht. Hier kun je de link naar mijn Meet&Greet vinden! En wil je zien wie je er nog meer kan Meeten & Greeten? Dan zoek je op DDW. Of je klikt hier, want ik heb dat natuurlijk alvast voor je gedaan 😉
Zo kun je toch een beetje zien wat we doen en maken, en met ons kletsen, net als bij een ‘normale’ Dutch Design Week. Geweldig toch?

welke workshops op creative life

Meet & Greet

Want hoe leuk is dat! Om er toch een gezellig evenement van te maken, organiseren we een digitale Meet & Greet! Hoe gaaf is dat!
Dit zal plaatsvinden via Zoom. En stiekem ben ik nu al zenuwachtig.

Mij ontmoet je volgende week woensdagochtend, 21 oktober, om 11.00u.
Klik tegen die tijd hier voor de meeting!

Je mag me vanalles vragen! Over mijn opleiding, waar ik de inspiratie vandaan haal, mijn onderneming, of mijn Guilty Pleasure. Ben je er ook bij? Klik tegen die tijd hier voor de meeting! De Meet & Greet zal maximaal 40 minuten duren (afhankelijk ook van hoeveel animo er is… man man, wat vind ik het spannend!).

Ik ga nu nog even met Zoom stoeien hoor, zodat ik goed snap hoe het werkt volgende week, haha. Ik wil natuurlijk wel goed beslagen ten ijs komen!

Ik verheug me er op om je daar te zien! Dat historische moment wil je toch niet missen: mijn allereerste èchte deelname aan de Dutch Design Week 🙂

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.