Menu Sluiten

Het Jaar van Handgemaakt

2020 is het jaar van handgemaakt

Handgemaakt: ik hou er van! Voor mij betekent het meer dan knutselen, fröbelen en doe-het-zelven. Mensenhanden kunnen zó ontzettend veel, en ik geloof echt dat je de liefde voelt die de maker in een handgemaakt product heeft gestopt. Dus toen ik hoorde over Het Jaar van Handgemaakt, sprong ik een gat in de lucht!

2020 is het jaar van handgemaakt

Aandacht voor Handgemaakt

Er zijn zo ontzettend veel bevlogen makers en ambachtslieden in Nederland (zoals ik!). Daarom vonden Soraya van Handmade in Holland & Nicole van Handwerkmarkt het tijd om Handgemaakt weer in het zonnetje te zetten. Zij bombardeerden 2020 daarom tot het Jaar van Handgemaakt! En ik help met liefde mee om ambacht weer terug op het voetstuk te plaatsen waar het hoort.

Ambacht

Wanneer zelfs de McDonalds het al heeft over ‘handgemaakte, ambachtelijke koffie’, dan krab ik ook wel eventjes achter mijn oor! Want wat betekent het woord ambacht dan nog? Waar staat het voor?
Er is wel degelijk verschil tussen iets met de hand in elkaar flansen, of ondernemers die liefde, aandacht en precisie in hun ontwerpen en producten stoppen. Die jaren opleiding hebben gevolgd, fout na fout na fout hun product hebben geperfectioneerd. En daarbij dapper zijn doorgegaan! Dàt is wat ik noem ambacht!

wat een plaatje, deze bijzettafels zijn een match made in heaven

Woonaccessoires, handgemaakt

Omdat ik zo ontzettend veel van handgemaakt houd, vind je daarom allemaal prachtige handgemaakte woonaccessoires in de shop. Of je kunt er zelf nog een draai aan geven! Ik deel de liefde voor handgemaakt graag letterlijk met jou, zoals met de houten eyecatchers op deze prachtige foto!

creativiteit begint in je hoofd maar komt altijd uit je handen: het jaar van handgemaakt

Houd jij ook van handgemaakt? Volg de hashtag #hetjaarvanhandgemaakt en je ziet de mooiste creaties langskomen! Ik zie je graag op Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.