Menu Sluiten

De ultieme herfstkleuren & waarom je die in huis *moet* halen

onmisbaar voor je losse spulletjes, deze handige opbergmanden van vilt

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

De maand oktober is woonmaand. En dat is niet voor niks: de herfst is aangebroken, het wordt weer donkerder en het leven verplaatst zich naar binnen. Lekker knus, lekker warm en als het even kan gezellig met de kaarsjes aan. Natuurlijk helemaal in herfststijl en met passende kleuren, want kleur is emotie! De ultieme herfstkleuren? Dat zijn deze drie warme tinten. In dit blog lees je waarom ze zo’n fijne toevoeging zijn aan jouw interieur. En volgende week lees je bij Interior Delights hoe je dat doet!

Herfstig oranje

pompoenen zijn sowieso ultiem herfstig

Op deze foto: een hele bups pompoenen en een stukje van zo’n leuk mini-tafeltje.

De kleur oranje is zo ongeveer synoniem aan herfst (okee, okee… en aan de innerlijke leeuw die in ons binnenste brult tijdens sportevenementen). De vallende bladeren, pompoenen, gekleurde zonsondergangen: alles heeft een heerlijke dosis oranje als de R in de maand komt! Behalve lekker veel warmte, brengt oranje ons vrolijkheid en vriendschap. Wist je dat oranje creativiteit en speelsheid stimuleert? Deze kleur geeft energie en is daarmee onmisbaar in je interieur.

Zonnig geel

pompoenen horen bij de herfst

Op deze foto: herfstige pompoenen en een sneak peek van een prachtige nieuwe vaas die je vindt in het assortiment van Interior Delights.

De kleur van de zon! Geel is een vrolijke en opvallende kleur, die je brein, je zenuwstelsel en je denkproces stimuleert. Gecombineerd met oranje is het dus echt een powershot voor je grijze massa! Je wordt heerlijk vrolijk en positief van geel, omdat de kleur symbool staat voor levensplezier en geluk. En wie wil nu niet een extra dosis geluk in huis? Hou het wel bij een mooie accentkleur, want een heleboel geel in je kamer kan onrustig maken! Teveel geel om je heen kan zorgen dat je je geduld verliest. Gelukkig dat het als accentkleur echt een fantastische toevoeging aan je thuis is!

Knus camel

de ultieme herfstkleuren in huis halen met woonaccessoires

Op deze foto: zo’n vrolijk Lau Label kopje van Interior Delights, en zo’n fijne hexagon onderzetter Camel.

De kleur van de aarde, van vertrouwen met een tikkeltje stoer. Camel in huis geeft je vertrouwen en veiligheid. Lekker op de bank kruipen met het gevoel dat het goed is, heerlijk stabiel en warm. Een mooie kleur wanneer je deze op de juiste manier toepast, waarbij iedereen zich heerlijk thuisvoelt. Samen met de vrolijkheid van oranje en geel, creëer je een knusse, warme uitstraling waar je blij van wordt.

Deze ultieme herfstkleuren mogen, kortom, niet ontbreken in je interieur! En hoe mooi het wordt als je dat toepast? Dat lees je op het blog van Mariëlle van Interior Delights.

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.