Menu Sluiten

Happy Stuff Award winnaar! :)

zilver bij de happy stuff awards

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Wauw. Een tweede plaats, een heuse echte Happy Stuff Award!

Zilver voor Houtmoed!

Ik ben er nog steeds van ondersteboven.

Wat was het spannend, de laatste weken. Eerst door jullie aangedragen voor deze mooie titel, samen met nog heel veel andere shops. Wat een feestje was dat! Toen koos de jury Houtmoed ook nog uit als één van de zeven meest happy shops in de categorie Wonen! Wauw 🙂

houtmoed happy stuff award winner

Maandagavond werden live alle awardwinnaars bekend gemaakt. Zo spannend! Juichen voor alle shops die genoemd werden natuurlijk, want dit gun je iedereen. En als derde was de categorie wonen aan de beurt. Ik zal je eerlijk zeggen: het zijn stuk voor stuk kanjers. En ik had bij bijna alle shops in deze categorie zelf al eens gewinkeld. Dus eigenlijk had ik al gewonnen 😉
Dat gezegd hebbende: natuurlijk was ik harstikke nerveus en de zenuwen gierden door mijn lijf. Ik ben tenslotte nooit eerder genomineerd voor een Award! En dan ook gelijk voor de meest happy shop van Nederland?

Meest Happy Shop: categorie Wonen

De nummer 3 werd als eerste genoemd: Bastaa! Retrostoffen, waar ik zelf prachtige handgemaakte kussens van heb. Ik leun er zelfs lekker tegenaan terwijl ik dit typ. Zo gaaf!
En toen de nummer 2: Maaike van Houtmoed!
Say what? Ja, echt: Houtmoed!!

happy stuff award winner

Hoe gaaf is dat! Mijn hart sloeg over. Het voelde alsof ik bij de oscars zat, in mijn hoofd klonk een dankwoordje voor mijn ouders en mijn gezin, die me altijd steunen en in me geloven, mijn lieve klanten die me brachten waar ik nu ben, ik visualiseerde glitterconfetti, bombastische muziek en zilveren bokalen 🙂

De nummer 1? Pip Studio! Ook supergaaf natuurlijk, om achter zo’n groot merk te mogen eindigen. En ben je benieuwd naar de andere winnaars? Kijk dan even bij Happlify, daar vind je alle winnaars!

Dankjewel

Afijn, wat ik wilde zeggen: dankjewel! Voor je stem, voor het nomineren, voor de lieve reacties en voor je vertrouwen. Want zonder jou geen Houtmoed, geen woonaccessoires om te maken, geen grootse dromen die af en toe ineens een klein beetje waarheid worden. Dankjewel!

Wat zijn de Happy Stuff Awards?

Happlify bedacht deze awards voor webshops, ontwerpers, kunstenaars, merken, coaches en dienstverleners die producten en/of diensten leveren die een glimlach of geluksgevoel oproepen, positief, uniek en verrassend zijn en ook nog eens een duidelijk kwalitatief en duurzaam aspect hebben. Je begrijpt waarom ik het zo’n grote eer vind dat Houtmoed deze Happy Stuff award in de wacht heeft gesleept!

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.