Menu Sluiten

Stop de ‘thuis’ in thuiswerkplek!

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Thuiswerken. Het is een blijvertje! Zelfs bedrijven waar het nooit mogelijk was, geven nu al aan dat ‘na corona’ de mogelijkheid tot thuiswerken blijft bestaan. En het goede nieuws? Waar het je thuiswerkplek betreft, kun je zelf helemaal bedenken hoe het er uit komt te zien! Niks saaie witte wandpanelen, of van die spaanplaat plafondtegels waar je de lekkage uit de jaren 80 nog in terug ziet. Stop de ‘thuis’ in thuiswerkplek en maak er iets gezelligs van!

Rust

Kinderen weer naar school, de opvang weer open: nu heb je hopelijk ook even de rust om je thuiswerkplek helemaal eigen te maken en in te richten. En dat begint met opruimen! Alles aan de kant en beginnen met een leeg werkblad. Zo kun je goed bedenken wat je nodig hebt.

onmisbaar voor je losse spulletjes, deze handige opbergmanden van vilt

Ohja. En alles wat je toch in de buurt wilt houden na het opruimen, berg je natuurlijk op in zo’n mooie vilten mand.

Gezelligheid aan de muur

Kies je lievelingskleur, een heerlijk vrolijke kleur, of juist een combinatie! Als het voor jou maar gezellig voelt en je je goed kunt concentreren. Maak er één geheel van, door te kiezen voor passende materialen of juist passende kleuren. Een foto erbij, misschien een plantje: zo houd je het wel vol! Die foto hang je aan de muur met de plak & klak rechthoek en vierkant. En met zo’n mooie wandhanger erbij is het zowel netjes als gezellig.

thuiswerkplek met wandhanger sushi

Alles bij de hand

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ben altijd aan het doedelen, tekenen, schetsen en schrijven. Hoe gek ik ook ben op mijn iPad en hoe handig het ook werkt met een computer: ouderwets pen en papier is heerlijk om bij me te hebben! Maar dan natuurlijk wel handig bij elkaar.

Met de Vilten Hoes L maak je van een soepblik een stralende pennenbak! Al die pennen en stiften netjes geworden bij elkaar, heerlijk voor de rust in mijn hoofd (die mooie button vind je trouwens bij Urf & Ogel).

vilten hoes L opgevrolijkt met een button van studio urf en ogel

Dat papier? Ik gebruik supergraag de notitieboeken en werkblokken van Paper-Time. Dus mocht jij nog op zoek zijn naar papierwaren om je werkdag mee te structureren? Dan zou ik zeker eens bij Marloes in haar winkel struinen! Zo weet je zeker dat de rust in je hoofd ook echt een blijvend succes is 😉

De onderzetter op de foto komt natuurlijk uit m’n eigen shop. Daar houd je je bureau dan weer netjes mee.

Paper Time en Houtmoed moederdag give away

Welke tips heb jij nog voor het ultieme thuisgevoel van je thuiswerkplek?

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.