Menu Sluiten

Vier je vakantie thuis!

Vier je vakantie thuis! Haal de sfeer van je favoriete bestemming in huis met de woonaccessoires van Houtmoed. Eerder droomden we al weg bij de gezelligheid van Zweden, Frankrijk en Spanje… een citytrip naar Berlijn, een bergwandeling in Zwitserland en we voelden ons helemaal zen in Azië. Deze week de laatste van de serie! En dit keer een klassieker èn een supervrolijke afsluiter! Let’s go! Of… let’s stay home 😉

Geweldig Griekenland

vakantie thuis met Griekse gezelligheid en de woonaccessoires van Houtmoed

Helaas niet naar Hellas… dus we halen Griekenland naar huis! En hoe makkelijk is dat, want combineer die prachtige blauwe woonaccessoires met wit, en je hebt gelijk het gevoel van Griekse dorpjes te pakken.

Shop de sfeer

Zet de olijven maar op tafel, zet de tzatiki maar klaar en leg de ouzo koud… we halen Griekse gezelligheid in huis! Maak een gezellige slinger met witte en blauwe honingraatbolletjes en geniet van het vakantiegevoel! Zet de klassieke vorm van de PapierKan in elkaar en het lijkt alsof je op een wel héél hippe archeologische site terecht bent gekomen.
Het knallend roze en het vrolijke blauw van de vilten manden en vilten hoezen zijn ook perfect om de sfeer van jouw favoriete vakantiebestemming bij jou thuis te creëren 🙂
Apólavsé to!

And last but definitely not least…

Wie wordt er nu *niet* vrolijk van het fantastische gevoel dat de Caraïben je geven? Gezellige kleuren, dansbare muziek, heerlijk eten en een lekkere cocktail: deze vakantiesfeer in huis halen is misschien wel het vrolijkste wat je doen kan!

Shop de sfeer

Kom maar door met die kokosnoot-met-een-rietje, gooi de kip en de ananas op de grill en zet de bakbanaan op tafel! We bouwen een Caribisch feestje en je viert de vakantie thuis!
Heerlijk kleurrijk met de mix & match onderzetters ~ het liefst mix je zelfs de ronde en de hexagons door elkaar. Versier de woonkamer met allerlei papieren DIY accessoires, vrolijk gekleurde vilten manden en een paar gezellige kaarten aan de muur.
Kleurrijk als de Caraïben, deze vakantie bij jou thuis!

Vier de vakantie thuis

Dat was het dan. Acht bestemmingen, acht keer inspiratie. Welke sfeer gaf jou de meeste inspiratie?
Enne… als je weer heimwee naar de vakantie krijgt, dan staan deze blogs gewoon voor je klaar hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.