Menu Sluiten

Wintertijd? Zo maak je het gezellig :)

passen met papier: het ontwerp van kandelaar knus aanpassen naar het zusje

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Zo! De klok staat weer op wintertijd, het is ‘s avonds vroeg donker en de kaarsjes kunnen aan! Dat staat natuurlijk hartstikke gezellig. En met de nieuwe kandelaars die er binnenkort aankomen, is kaarslicht straks echt een feestje!

Weet je nog?

Misschien weet je het nog: Kandelaar Knus, die ik eind vorig jaar introduceerde! Het ontwerpproces lees je in dit eerdere blog. Inclusief het spannende verhaal over een onderdeel wat ik wilde kopen bij een collega-ondernemer… die inmiddels gestopt was. Oeps! Zo werd kandelaar Knus een Limited Edition. En was ze binnen een dag uitverkocht.

prachtige kandelaar knus bestaat uit drie onderdelen

Afijn: fast forward naar vorige maand. De mooie aluminium cupjes die ik inmiddels had gevonden, hebben net een andere maat dan de vorige cups. Waar de vorige kandelaar de stevigheid deels uit het metalen cupje haalde, durf ik dat met deze lichtere cupjes niet aan. En dus ging ik terug naar de tekentafel!

deze tools zijn allemaal nodig om met het herontwerp aan de slag te gaan

Kandelaar Knus wordt kandelaar Zusje!

passen met papier: het ontwerp van kandelaar knus aanpassen naar het zusje

Het zusje van kandelaar Knus, dus. Dit ontwerp heeft een extra houten ring bovenaan de kandelaar, waar het cupje in klemt. Door het gerilde randje aan dit cupje, blijft ze mooi stevig in de cirkel zitten. En staat jouw dinerkaars ook in dit ontwerp superstevig te stralen!
Je creëert de kandelaar zelf met alle onderdelen uit het pakket.

bovenzijde detail met het nieuwe cupje

Het aanpassen van het ontwerp is niet iets wat zomaar even af is. Ook nu werkte ik met papieren prototypes, een houten prototype en heb ik ook flink gepuzzeld om de vilten ring in het ontwerp zo mooi mogelijk aan te laten sluiten. Zelf ben ik superblij met het mooie resultaat!

nieuwe versie: het zusje van kandelaar knus is er

Grote en grootste zus

Nu ik cupjes heb gevonden waar ik lekker van kan bijbestellen, heb ik gelijk drie maten van de kandelaar ontworpen. Zo creëer je extra gezelligheid op tafel! Kandelaar Zusje heeft een grote zus èn een grootste zus. En samen staan ze superleuk.

Binnenkort vind je deze kanjers als pre-order in de shop. En ondertussen ben ik ook met waxinehouders aan de slag… Wordt vervolgd!

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 33 reviews.