Menu Sluiten

Regent het? Mooi zo!

het papieren vaasje van eigen huis en tuin lekker leven als printable

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Brrrrrr. Het wordt weer kouder, donker en vooral: nat. Dat kan natuurlijk hartstikke stom zijn, die regen. Of toch niet? Wat mij betreft zijn regenachtige dagen het ultieme excuus om eens lekker creatief aan de slag te gaan! Bij deze een fijn overzichtje van drie gezellige projecten.

zo maak je zelf een papieren vaasje: houtmoed straalt bij eigen huis en tuin lekker leven

Creatief aan de slag op tv!

Het is alweer een half jaar geleden dat ik mocht schitteren in de uitzending van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!
Heb je die gemist? No worries! Je kunt hem terugkijken via RTL XL. Vanaf ongeveer een kwartier in de uitzending beginnen mijn vijf minutes of fame. Meer lezen over hoe ik dit avontuur heb ervaren? Kijk dan bij het eerdere blogbericht hierover!

prachtige vaas van hout om zelf te creëren

Tijdens deze uitzending ontwierp ik een vaasje uit de losse pols, wat de basis van het ontwerp van Vaas OH! is geworden. Hoe gaaf is dat? Een mini-versie daarvan maak je zelf met de printable in de shop ~ die je trouwens tot en met november gratis krijgt wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Een heerlijke tijdsbesteding op een regenachtige dag.

Maak het gezellig: met wooncirkels

Een andere fijne manier om creatief aan de slag te gaan, is met deze wooncirkels van lege dozen en oud textiel (of papier). Nu je toch vaker binnen zit, is het wel zo leuk om de muren te pimpen! Deze woondecoratie maak je helemaal zelf, waardoor je dubbel kunt genieten. Eerst van het maken, en daarna van het eindresultaat!

twee zelfgemaakte wooncirkels van geupcycled materiaal

Hallo regen, hallo kinderkunst 🙂

Ook kinderen zijn geneigd om extra snel aan de knutsel te gaan in de herfst. En ik weet niet waarom, maar hier in huis is schilderen bijvoorbeeld weer mega-populair zodra de dagen korter worden! In dit blog vind je een handige manier om een gezellig plekje te creëren waar je de kinderkunst op kunt hangen. Kind trots, huis netjes, jij blij.

kinderkunst ophangen met deze snelle DIY

Meer inspiratie opdoen? Kijk eens in de blogcategorie Doe het zelf inspiratie! Daar vind je nog veel meer leuke projecten om creatief mee aan de slag te gaan.

Ben je niet zo van het DIY’en met materialen, maar houd je wel van lekker eten en drinken? Dan is Creatief in de keuken meer iets voor jou 😉

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.