Menu Sluiten

Zo kwam de vilten mand XXL tot stand!

Als webshopeigenaar is het knoeperthard werken. Maar omdat het zo leuk is, voelt het niet als werk. Dus is het vooral knoeperthard plezier hebben! Eén van de dingen waar ik echter wat minder blij van wordt, is SEO. Search Engine Optimalisation, oftewel: zorgen dat je gevonden wordt, wanneer iemand iets intikt op google. Bijvoorbeeld: Vilten Mand. Of Vilten Opberger. Dan wil je toch graag bovenaan staan! Het liefst zelfs boven bol, wehkamp en al die andere grote namen. Dat is best veel werk, soms niet realistisch, en ik vind het ook nog eens niet het leukste om te doen. Dus ik schuif het vaak voor me uit 🙂 Anyway! Je vraagt je nu vast af, wat heeft dat met die vilten mand te maken? Nou, zo kwam die vilten mand XXL tot stand!

XXL woonmand van vilt ook te gebruiken als wasmand

Een paar dagen nadat ik de vilten producten in de shop meer had toegespitst op ‘handgemaakt’ en ‘op maat’, kwam er prompt een vraag binnen voor maatwerk: handgemaakte vilten manden. Toeval? Ik hoop het niet! Ik hoop vooral dat het door mijn harde werk komt. Maar ik vond het hoe dan ook heerlijk!

Na wat leuke mailtjes heen en weer, wisten we de maten, de kleur en iedereen blij! Dus ging ik voor de klant aan de slag.

Het mooie 3 mm dikke antraciet vilt knipte ik natuurlijk eerst op maat. En daarna: hopla, achter de naaimachine!
Na hard (en heeeeel netjes!) werken, stonden er twee prachtige manden klaar voor de klant.

XXL opbergmand van vilt

Het ontstaan van deze manden deelde ik natuurlijk ook op facebook en instagram met jou. De reacties daarop waren zo ontzettend leuk, dat ik de superleuke XXL mand ook in de webshop heb gezet! Ze zijn heerlijk ruim, dus er kan lekker veel in. Je kunt ze gebruiken als wasmand, als lekker zachte opberger in de kinderkamer, of gewoon in de woonkamer om spulletjes in kwijt te kunnen. Zoals tijdschriften, of kussens… Noem maar op!

En dat alles dankzij een paar uurtjes ploeteren met SEO. Werd het stiekem toch nog leuk 😉

XXL opbergmand van vilt, fijne opberger

Heb je liever een wat kleinere mand? Kijk dan eens rustig rond tussen de woonaccessoires in de shop! Er zijn veel vrolijke kleuren beschikbaar. En zit jouw maat er niet tussen? Maatwerk is zoals je leest altijd mogelijk, dus neem gerust even contact met me op 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.