Menu Sluiten

2021, wat een jaar!

stadswallen voor duurzame woonaccessoires hergebruik

Niks zo fijn als terugblikken en ontdekken hoeveel moois er is geweest! De jaarwisseling is voor mij altijd een fijn moment om dat te doen. Alvast zoveel mogelijk voorbereiden op de belastingaangifte (hebben we dat maar gehad) èn de doelen van afgelopen jaar doornemen. Wat heb ik gehaald, wat nog niet? En welke doelen zal ik stellen voor 2022? Terwijl ik daar mee bezig ben, kom ik altijd van die fijne herinneringen tegen. Dit waren de pareltjes voor Houtmoed uit 2021!

Groei

Omdat Houtmoed beetje bij beetje groeit, begon de zolder echt uit te puilen! Ik kon m’n kont niet meer keren. En daarom besloot ik begin 2021 om eens flink op te ruimen en een opslagruimte te huren. Superspannende stap, en superleuk! Begin januari kreeg ik de sleutel! Hoera.
Dus daar ging mijn voorraad van grote producten, verzenddozen, marktspullen, rollen vilt! Ik denk dat ik wel vier keer naar de opslag ben gereden. Alles zorgvuldig ingepakt, voorraadlijst gemaakt, en de ruimte inrichten. Omdat we toch ook in quarantaine zaten, hebben we op zolder gelijk twee werkplekken ingericht zodat m’n man ook thuis kan werken. En als hij er niet is, heb ik extra werkruimte. Win, win, win 😉

Award-winning webshop!

happy stuff award winner

Hoe geweldig, om door jullie aangedragen te worden voor de Happy Stuff Awards! Dansend ging ik door de kamer, ik tussen al die bekende merken! Hoe dan? En toen werd ik ook nog door de jury genomineerd. Dat was een adrenaline kick waar ik wéken op kon teren… tot de finale aan toe. Alsof het feest nog niet groot genoeg was, won ik de zilveren Award in de categorie Wonen. Megatrots ben ik! Nog steeds. Dank jullie wel!!

Uitverkocht

2021 was ook het jaar dat twee producten in mum van tijd waren uitverkocht. Omdat ik werk met duurzame, hergebruikte materialen, komt er nog weleens een pareltje op mijn pad waar ik maar een paar exemplaren mee maken kan. Zo kreeg ik van Viltbloemist vilten cirkels, die zij van de afvalberg had gered. Ik gebruikte ze om Wandhanger Lelie mee te ontwerpen! Ook vond ik bij een maker 8 metalen cupjes, die toverde ik dit najaar om in Kandelaar Knus.
Voordat ik met m’n ogen kon knipperen, waren deze allebei uitverkocht. Hoe gaaf is dat! Op basis van Lelie ontstond Wandhanger Sushi, een product dat ik wel vaker maken kan, zolang ik eetstokjes heb om te hergebruiken 😉
En op basis van kandelaar Knus ben ik nu bezig met een serie kandelaars waar ik cupjes voor gebruik die ik opnieuw kan bestellen. Daarover hoor je in de loop van dit jaar meer!

Gespot!

de leukste online winkelstraat van Nederland, wat een gezellige pandjes op een rij

Sommige dingen mislukken ook weleens. Zo zou ik nogmaals in de VT wonen belanden, maar dit ging toch niet door. Ook zou ik een eigen mini-magazine uitbrengen, maar dat is nog steeds niet af. Oeps! Ach, heb ik alvast een doel voor 2022 😉
Wèl stond afgelopen jaar Vaas H3 te seinen in het Happlify magazine, supergaaf! Ook bracht Paper Time twee magazines uit, eentje in de zomer waar de Monstera onderzetters in verschenen, en in de wintereditie mocht ik een blog schrijven, èn vond je de mini-tafeltjes terug. Deze wintereditie krijg je trouwens kado bij bestellingen boven 35 euro. Er zijn er nog een paar beschikbaar!

Ook vind je Houtmoed sinds dit jaar in de Handmade in Holland winkelstraat. Een superleuk online winkelstraatje met de vrolijkste digitale pandjes! Kom je gezellig een keertje neuzen?

Voor 2022 staat er misschien wel iets heel spannends te gebeuren, trouwens. Maar daarover hoor je later meer!

Samenwerkingen

Het mooiste wat ondernemen te bieden heeft: samenwerken! Ik ben er gek op. Elk jaar komen er zoveel mooie samenwerkingen op m’n pad. Daar ben ik denk ik ook dit jaar het meest trots op. Want als ondernemer hoef je niet alleen te werken!
Zo bedacht Lara van Draad & Hout een sneeuwklokjes thema, waar ze mij bij uitnodigde. Wat een plezier gaf dat! En tegen moederdag bedachten we samen een prachtige veiling om tienermoeders te helpen. De opbrengst daarvan ging onze verwachtingen te boven, geweldig.

Ook met Mariëlle van Interior Delights ontstond een fantastische samenwerking. Zo schreven we samen maarliefst vier combi-blogs over nazomeren, de herfst in huis halen, lekker cocoonen in de slaapkamer en over kersttafelen! Superleuk, en zo inspirerend!

Hopelijk brengt 2022 weer mooie samenwerkingen op m’n pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.