Menu Sluiten

Gezelligheid: voorjaarskriebels gegarandeerd :-)

Komt die hele corona jou ook zo je neus uit? Korte lontjes bij iedereen, alles wat je wilt doen op afspraak (spontaniteit? Wat was dat ook alweer?), petje-op-petje-af spelen maar dan met een mondkapje…. waar we nou echt even behoefte aan hebben? Zorgeloze gezelligheid! Voorjaarskriebels en de bijbehorende knusheid zijn bijvoorbeeld in huis te halen met deze drie vrolijkmakende tips.

Bloemen

Een inkoppertje natuurlijk. Bloemen in huis is gegarandeerd de lente in huis halen! Dat kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld met de viltbloeiers van Viltbloemist, de papieren bloemen van Anouk Böhmer of gewoon zo’n fijne bos verse tulpen van de bloemist op de hoek. Natuurlijk in zo’n prachtige Vaas H3. Of ga lekker aan de knutsel, met die vrolijke papieren bloemen die je krijgt wanneer je je aanmeldt voor de Vrolijke Inspirerende Post! Gezelligheid gegarandeerd.

De #VrolijkVoorjaar instagram challenge!

Morgen, 1 april, starten we met de #VrolijkVoorjaar challenge op instagram. Omdat we toch weer ontzettend veel thuis zitten en er niet zoveel te beleven valt, leek het me wel gezellig om deze challenge weer te organiseren! Vorige week las je er al over.
Je mag gezellig meedoen! En heb je geen zin om alle dagen aan te haken? Niks moet, alles mag. Dan doe je er toch lekker maar een paar 😉

Vrolijk Voorjaar 2021 dit zijn de prompts. We maken er een heerlijke aprilmaand van op instagram

Kleur in huis!

Lekker in het zonnetje in de tuin, of knus aan de keukentafel: koffie, thee en wijntjes zijn samen met fijne één-persoons-visite een perfect recept voor gezelligheid. En met die vrolijke mix & match onderzetters, weet je zeker dat de tafel lentekriebels uitstraalt! De heerlijk frisse kleuren toveren een lach op je gezicht!

mix & match onderzetters hexagon

Heb jij nog een fijne tip voor echte gezelligheid, zonder zorgen? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.