Menu Sluiten

Houtmoed presenteert: Vaas H3!


Vorige week beloofde ik al meer informatie over dat geweldig leuke, fonkelnieuwe product! Want Houtmoed presenteert: Vaas H3. En omdat ik nogal wat te vertellen heb, dit keer geen lappen tekst. Nee, een heuse VLOG. Dat had ik zo in mijn hoofd. Mijn inmiddels grieperige hoofd.

En als iets in mijn hoofd zit, dan moet het dus ook gebeuren.. je kent dat vast wel.

Kortom: excuses voor de looks 😉 en veel plezier met deze vlog over Vaas H3, met sneakpeek over de H3L en de H3XXL… woohooo!


 
Ik beloofde het in het filmpje, de workshops in de webshop. Dit was ook echt zo, tot 31 maart jl.
Echter, na afloop van de leukste creatieve beurs van NL, zijn deze pagina’s weer verwijderd. Nu kun je deze vazen als workshop-in-een-doosje vinden, in de webshop onder categorie Vazen.

Enne… In 2020 staat Houtmoed alweer op Creative Life!

Misschien zie ik je daar?

prachtige design vaas van hout H3
Houtmoed presenteert: Vaas H3!
https://houtmoed.nl/winkel/om-zelf-te-maken/vaas-h3-medium/

Vaas H3 is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Met de heldere instructie in het pakket, is het als het ware een workshop in een doosje. De stappen zijn duidelijk uitgeschreven en zo maak jij zelf deze mooie houten vaas. Zet er een flesje in van de vakantie, of recycle een sapflesje uit de supermarkt. Prachtige verse bloemen er in en klaar! Je hebt een unieke design eyecatcher in huis, helemaal zelf gemaakt.

Laat je me weten hoe jouw vaas is geworden?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.