Menu Sluiten

Superlekkere over-de-top chocolademelk

We kunnen er met het ingaan van de wintertijd helemaal niet meer omheen… Het is hartstikke herfst! Ook al genieten we tussendoor af en toe nog stiekem van een zonnetje: je voelt de kou al echt in de lucht.
En als je dan in de avond welverdiend op de bank ploft, is het een genot om je handen te warmen aan een mok heerlijke, hete chocolademelk. En dan natuurlijk wel extra smakelijke, superlekkere, over-de-top chocolademelk!

Wat heb je nodig (per mok)?

  • beker melk
  • 2 flinke theelepels Nutella
  • 1 theelepel cacao poeder (voor extra choco-smaak)
  • een afgestreken theelepel suiker
  • een lekkere scheut liquor 43 of brandy
  • slagroom!
  • mini-marshmallows

Hoe maak je de superlekkere over-de-top chocolademelk?

Verwarm de melk met de nutella en de cacaopoeder in een pannetje, terwijl je blijft roeren om de nutella op te laten lossen. Voeg de suiker toe en los dit ook op in je brouwsel.

Doe een flinke scheut 43 of brandy (hazelnootlikeur is ook lekker trouwens, als je dat kan vinden!) in je mok en giet je superchoco er bij. Je hebt nu de lekkerste kop chocolademelk voor je neus staan!

Natuurlijk wordt het pas รจcht over-de-top wanneer je een flinke dot slagroom er bovenop doet en de boel vervolgens bestrooit met mini-marshmallows.
Omnomnomnomnom! Sporten doen we morgen weer ๐Ÿ˜‰

superlekkere over-de-top chocolademelk -- met mooie vilten onderzetter
superlekkere over-de-top chocolademelk op prachtige vilten onderzetter

En nu mis je heel misschien die marshmallows op de foto? Sorry, die hebben het helaas niet gehaald. Ik had er per ongeluk al lekker van gesnoept tijdens het maken van de chocolademelk en nu is de zak leeg. OEPS.

Afijn. Geniet lekker van je heerlijke, hete, superlekkere chocolademelk! En wil je geen kringen op tafel?
Dan shop je natuurlijk meteen die geweldige, handgemaakte onderzetters! In knallend roze, zacht grijs, warm geel, vrolijk blauw… of eenvoudig zwart.

vrolijk gekleurde onderzetters van vilt

Bestel ze vandaag en je hebt morgen of vrijdag al je tafel opgevrolijkt. Proost alvast!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *