Menu Sluiten

duurzame kaartenhouder – vierkant

 8,95

Een fijne beauty in je interieur: deze kaartenhouder werkt met magneetjes en kun je dus voor materialen met verschillende dikte gebruiken!

  • handgemaakt
  • duurzaam, lokaal hout
  • verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Op voorraad

Deze leuke, duurzame kaartenhouder maak ik met de hand van blokjes lasergesneden, lokaal hout, twee sterke magneetjes en gerecycled papier (plus een beetje liefde natuurlijk!). Het unieke Houtmoed ontwerp is mooi in eenvoud.
De magneten in deze leukerd houden elke kaart of foto stevig rechtop. Je kunt de houder in het midden of op de hoek van een kaart of foto plaatsen, of een foto er bijvoorbeeld tot halverwege in zetten. Het is helemaal aan jou!

En haal je de blokjes van elkaar, dan heb je twee geweldige (koelkast)magneten! Waar je ze ook gebruikt: deze eyecatchers stelen de show.

Zet op de schouw, op de boekenplank, in de keuken of de hal: je mooiste foto’s en leuke kaarten vallen direct op wanneer je dit super leuke kaartenhoudertje gebruikt! Uniek, handgemaakt en duurzaam.

Handgemaakt

De houders maak ik met de hand, van blokjes lasergesneden, lokaal hout. De karakteristieke donkere rand, kenmerkend voor deze techniek, geeft een mooi contrast met de lichte eigen kleur van het blanke populierenhout.
Deze duurzame kaartenhouder is zowel een handig hebbeding voor styling fanaten, als een geweldig kado voor vrienden met een nieuwe woning. Door gebruik van milieuvriendelijke, lokale materialen is het ook nog eens een mooi duurzaam kadootje waar moedertje natuur blij van wordt.

Specificaties

30 bij 30 mm
Zonder kaart ertussen is de kaartenhouder 25 mm dik
Bevat twee ferriet magneten met axiale magnetisering

De magneten hebben een kracht van ongeveer 550 gram per stuk (bij neerzetten) en hebben een schuifkracht van 110 gram per stuk (mocht je ze als losse koelkastmagneten gebruiken).

Voor interieurlovers

Het blanke populierenhout past perfect in een licht en scandinavisch interieur. Zet deze kaartenhouder op je bureau, in de boekenkast, op de vensterbank of hang ze aan je koelkast: je mooiste foto’s vallen direct op wanneer je deze super leuke kaartenhouder gebruikt! Uniek, handgemaakt en duurzaam.

Combineer deze leukerd met de sterkere rechthoekige zus voor extra stylingplezier. En wil je graag wat aan de muur hangen? Dan is de Plak & *Klak!* wellicht iets voor jou!

Gewicht 0,3 kg