Menu Sluiten

Ronde vilten onderzetters Kobaltblauw

 9,95

Handgemaakt uit 3 mm dik, stevig vilt

  • hittebestendig en wasbaar
  • set van 4 ronde onderzetters
  • verzending in 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad

Ik durf te wedden dat deze kleur een hit wordt: wàt een prachtige kobaltblauwe onderzetters. Deze ronde onderzetters in kobaltblauw maak ik met de hand uit 3 mm dik polyester vilt. Dit vilt is hittebestendig en slijtvast, waardoor je jarenlang je tafel perfect kunt beschermen tegen koude glazen en hete mokken! Deze ronde onderzetters staan modern en vrolijk en geven een instant kleur-boost aan je interieur. Geen kringen en krassen meer, wèl een koffietafel waar de schoonheid vanaf spat!

De onderzetters stans ik handmatig uit 3 mm dik polyester vilt. Het stevige vilt gaat lekker lang mee en bevat deels gerecyclede vezels. Wanneer jij lekker geniet van ijskoude limoncello in de zomer (of hete glühwein in de winter) beschermen deze onderzetters jouw tafelblad tegen kringen.
Heb je per ongeluk een vlek gemaakt op jouw onderzetters? Je spoelt ze eenvoudig af onder de kraan (desnoods met een beetje afwasmiddel). Plat laten drogen en daarna zijn ze weer klaar voor gebruik! In de wasmachine kan ook als je echt een enorme knoeipot bent, op een temperatuur tot 40 graden en dan wel graag in een waszakje.

Deze set ronde vilten onderzetters kobaltblauw bestaat uit 4 stuks. Diepdonkerblauw, perfect om je interieur èn je dag mee op te vrolijken.

De cirkels stans ik met de hand en zijn zo’n 10 cm in doorsnee. Omdat ze handgemaakt zijn, kunnen de onderzetters een beetje afwijken van de foto. Het synthetisch vilt bevat gerecyclede vezels, is 3 mm dik en beschermt je tafelblad goed tegen krassen en kringen van hete of vochtige glazen. Kortom: lekker sterke kwaliteit.

Specificaties

Ronde vilten onderzetters kobaltblauw.
Materiaal: sterk polyester vilt, 3 mm dik en hittebestendig
Maat: ca. 10 cm in doorsnede
Kleur: kobaltblauw

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Wasbaar op maximaal 40 graden (liefst handwas, anders in een wasnetje in de wasmachine). De onderzetters drogen graag aan de lucht op een platte ondergrond en willen *niet* in de droger.

Wist je dat?

Er nog veel meer vrolijke kleuren te vinden zijn in de webshop?
Wanneer je het leuk vindt om dit blauw met andere kleuren te combineren, dan is een setje onderzetters om te mixen en matchen echt iets voor jou! Maak het extra feestelijk met meer kleur, dan lijkt het wel of je reuzegrote confetti op tafel hebt gestrooid 😉

Gewicht 0,2 kg