Menu Sluiten

vilten onderzetters “hexagon” warm geel

 9,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Hou jij van vrolijk geel? En zie je je tafelblad ook zo graag netjes? Deze unieke vilten onderzetters hexagon staan hartstikke gezellig op tafel, ze zijn uiteraard hittebestendig en ze zijn heerlijk zacht. Geen krassen, kringen en vlekken, wel een vrolijk gezicht! Het vilt is 3 mm dik dus lekker stevig en duurzaam. Leg er een aantal tegen elkaar voor grotere voorwerpen dan kopjes koffie. En worden ze vies? Geen probleem: afspoelen onder de kraan (desnoods met een beetje afwasmiddel), even laten drogen en ze zijn weer ready to go!

Een set bestaat uit 4 stuks in vrolijk geel.
De hexagons zijn ca 8 cm breed en worden handmatig gestanst. Omdat ze handgemaakt zijn, kunnen de onderzetters een klein beetje afwijken van de foto. Het synthetisch vilt is 3 mm dik dus beschermt je tafelblad ook goed tegen hete thee. Het materiaal is van sterke kwaliteit.

Specificaties

Set van 4 onderzetters hexagon
Vrolijk geel vilt, 3 mm dik
Polyester vilt, dus machinewasbaar
De zeshoekvorm is met de hand gestanst
Afmetingen: ca. 8 cm breed
(gemeten van rechte zijde tot rechte zijde)

Tip

Leg deze onderzetters als een soort puzzel in elkaar en creëer een grotere onderzetter! Handig voor grote vazen en kommen.

Zet je planten of vazen ook op zo’n onderzetter! Staat supervrolijk en beschermt ook je vensterbank tegen kringen en krassen.

Wasbaar

Heb je wijn of thee op je onderzetter geknoeid? Je wast hem makkelijk onder de kraan met wat water, eventueel wat afwasmiddel. Even laten drogen en je onderzetter is weer klaar voor gebruik!
Wanneer je de vlekken er wat langer in laat zitten, krijg je ze er beter uit in de wasmachine. In dat geval raad ik wel aan om ze in een waszakje te stoppen, en te wassen op maximaal 40 graden. De onderzetters op een platte ondergrond laten drogen, dan behouden ze hun vorm het mooist.

Recycle

Wist je dat Houtmoed werkt met polyester vilt dat deels uit gerecyclede petflessen bestaat? Zo wordt niet alleen jij blij van je aankoop, maar moedertje natuur ook 😉

Gewicht 0,2 kg