Menu Sluiten

vilten mand MEDIUM | Superhelden groen

 29,00

Handgemaakt met liefde: een lichtgroene vilten mand met de kracht van superhelden!

  • duurzaam vilt met 99,9% hergebruikte spanbanden
  • binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • stevig & sterk, en zacht van kleur

Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Een vriendelijke kleur die wat extra’s brengt in jouw woonkamer, keuken, slaapkamer, gang… waar je maar wilt! Deze lichtgroene vilten mand heeft power, want ik maak deze van vilt wat voor 99,9% bestaat uit hergebruikte oude spanbanden. Dat maakt deze opberger niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een echte superheld! Met deze mand wordt opruimen jouw nieuwe superkracht.

De mooie, gemêleerde kleur brengt vriendelijkheid en gezelligheid in jouw mooie interieur. Ik maak de manden met de hand van hergebruikt materiaal, waardoor geen enkele mand exact hetzelfde is. En ze zijn nog milieuvriendelijk ook!

De lichtgroene vilten mand is ongeveer 18×18 cm, en 10 cm hoog. Dat betekent een inhoud van ruim drie liter, waardoor je er veel meer in kwijt kan dan je in eerste instantie zou denken. Wat dacht je van je favoriete hobbymateriaal, kinderspeelgoed, of gewoon een vast plekje waar je standaard de spullen in kwijt kan die altijd door de kamer slingeren? Deze supermooie opberger is dus eigenlijk ideaal om elke woonruimte om te toveren tot een opgeruimd stukje thuis.

De vilten mand is mooi van kleur en bestaat voor 99,9% uit hergebruikte spanbanden. Alle manden maak ik met de hand van dit gemêleerde vilt, dus elke mand is uniek. Daardoor zullen details uiteraard afwijken van de foto. Ook verkrijgbaar in andere mooie kleuren en maten!

Wens je liever een superkracht-vilten mand in maat naar keuze? Dat is natuurlijk mogelijk, en doe ik met plezier voor je. Voor maatwerk kun je altijd even contact met me opnemen.

Specificaties

Polyester vilt van hergebruikte vezels
2 mm dik materiaal
Lichtgroen gemêleerd vilt, wit stiksel
18 x 18 cm, 10 cm hoog

Tip

Combineer deze prachtige vilten opberger met andere maten en kleuren voor extra gezelligheid in huis! Kies voor mooie onderzetters gemaakt van hetzelfde groene vilt, en creëer een gezellig geheel in de woonkamer.

Gewicht 0,2 kg