Menu Sluiten

krijtbord sticker tekstballon L

 12,95

Op voorraad

Wil je belangrijke afspraken niet vergeten? Of hang je graag je lievelingsquote in de hal? Deze A3 formaat krijtbordsticker is superleuk in elk interieur! Of je nu een eye-catcher zoekt voor boven je schouw, of een originele invulling van je kinderkamer: deze vrolijkerd van krijtbordfolie vrolijkt iedere muur of tafel op. Dit unieke ontwerp vind je alleen bij Houtmoed. Plak je sticker op de muur, op een kinderbureau, pimp een mooie houten plank, of plaats hem misschien wel op een kinderkamer-deur (als het oppervlak makkelijk met een vochtige doek af te nemen is, is dat wel handig). 

De grootte van deze sticker is vergelijkbaar met A3-formaat: 30 cm hoog en circa 42 cm breed. Door de tekstballon vorm wordt iedereen er vrolijk van.

Deze originele krijtbordsticker in de vorm van een tekstballon, krijg je inclusief sponsje van geupcycled materiaal en een ouderwets wit schoolkrijtje. Alles wat je nodig hebt is een geweldige plek om hem op te plakken. Een plastic pasje om eventuele luchtbelletjes onder de sticker vandaan te wrijven is ook heel handig (bijvoorbeeld je ov-chipkaart of je pinpas). De instructie is meegeleverd.

Deze leuke krijtbord sticker is ook verkrijgbaar in andere maten en vormen.

Gewicht 0,1 kg