Menu Sluiten

vilten hoes L

 8,95

Schuif deze vilten hoes (met de L van Large) om een blik, fles of pot, en iets wat eerst waardeloos leek, verandert direct in een prachtige vaas of bloempot.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,

Vilten Hoes L in zes mooie kleuren geeft jou de kans om een blik of pot om te toveren in een vrolijke bloempot of vaas. Zachte stoffen zijn op dit moment dé trend in styling! Dus vilt in je interieur? Doen! Het creëert direct gezelligheid in jouw huis.
Schuif deze vilten hoes (met de L van Large) om een blik, fles of pot, en iets wat eerst waardeloos leek, verandert direct in een prachtige vaas of bloempot.

Ik kwam op het idee om deze hoes te maken nadat ik kapucijners had gegeten. Call me crazy 😉
Het blik waar de kapucijners inzaten, was ideaal voor mijn pannenkoekenplant, waar ik nog geen pot voor had gevonden. Zo ontstond het idee voor deze vilten hoes.
Houtmoed helpt jou dus hergebruiken, en van iets ‘gewoons’ een unieke blikvanger voor jouw interieur te maken!

Ben jij een grote fan van vrolijke kleuren in huis? Dan is deze kleurrijke vilten hoes ècht iets voor jou!

Specificaties

Vilten hoes L heeft een binnendiameter van ongeveer 10 cm.
De hoogte van de hoes is 12 cm.
Deze hoes past perfect om een soepblik of een groot blik bonen.

Liever maatwerk? Ook dat kan! Neem dan even contact op, dan maak ik een vilten hoes helemaal naar jouw wens.

Maak jij binnenkort een prachtige vaas of unieke bloempot? Geef jouw huis gezelligheid met dit handgemaakte Houtmoed item en maak gelijk de wereld een beetje beter. De afvalberg wat minder groot, en jij een superdeluxe woonaccessoire.

Het vilt is wasbaar op maximaal 40 graden. De hoezen maak ik met de hand en ze kunnen daardoor een klein beetje afwijken van de foto. De stiksels worden netjes met de hand afgewerkt.

*vrolijke kleuren*

De hoes is verkrijgbaar in vrolijk blauw, olijfgroen, warm geel, knallend roze, lichtgrijs en zwart. Welke kleur is jouw favoriet?

De manden en onderzetters in de webshop worden van hetzelfde vilt gemaakt. Zo weet je zeker dat je de perfecte combinatie scoort in de shop.

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 12 cm
Viltkleur

Knallend roze, Olijf groen, Vrolijk blauw, Warm geel, Zacht grijs, Zwart