Menu Sluiten

2020: wàt een jaar! Deze vijf dingen maakten het toch fantastisch

Je zal misschien wel denken: ben je helemaal gek geworden? Als er één jaar is wat je snel wilt vergeten, dan is het 2020 wel. Want wàt een jaar!! En toch. Toch waren er genoeg fantastische dingen, om heerlijk op terug te blikken. Of om verbaasd over te zijn en hard om te lachen. En dingen om trots op te zijn. Al is het alleen al dat ons gezin levend bij deze jaarwisseling is aangekomen 😉

wat een jaar

Mopperbui

Eerst even een disclaimer. Vaak hoor ik dat ik zo lekker vrolijk ben, dat ik energie geef, dat het lijkt of ik nooit chagrijnig ben. Think again. Hahaha. Er zijn mopperbuien genoeg, en dit jaar had ik ze, misschien wel net als jij, wat vaker dan anders.
Toch probeer ik wel altijd de positieve kant van dingen te blijven zien. Zelfs toen ik vlak voor de lockdown in maart goed ziek werd (waar ik helaas nog steeds niet van hersteld ben) waren er genoeg zonnige kanten aan het leven. Zoals samen “De Regels van Floor” kijken tijdens de lunch op een thuis-school-dag. En elke dag samen avondeten. Ook Houtmoed ging als een speer! Dit zijn de highlights.

wat een plaatje, deze bijzettafels zijn een match made in heaven

Kleinmeubilair terug in het assortiment

Supertrots ben ik! Na meer dan tien jaar Houtmoed, met alle ontwikkelingen, ups en downs, miste ik toch wel de kleinmeubels waar het allemaal in 2009 mee begon. Mouwen opstropen, dromen en schetsen! Eind 2019 was ik tevreden over het ontwerp en de passing van alle onderdelen. En zo kwamen de prachtige bijzettafels begin 2020 in de shop. Toen nog met het idee dat ze op Creative Life konden staan stralen… Ach, je kunt niet alles hebben 😉

spaar blije eitjes bij Houtmoed voor korting op je volgende bestelling

Blije Eitjes Spaarprogramma

Nog zo eentje waar ik al een poosje op zat te broeden… als vaste klant spaar je sinds mei automatisch Blije Eitjes. En wanneer je er voldoende hebt gespaard, krijg je gratis en voor niks een kortingsbon in je mailbox! Daar hoef je verder helemaal niks voor te doen. Het was best een puzzeltje om te bouwen in de shop, en hoe leuk is het dat er al veel blije eitjes ingewisseld zijn dit jaar!

Flavourites

Wat een eer… ik werd gevraagd voor Flavourites. Superleuk, en supertrots. Een geweldig leuke site waar je veel inspirerende ondernemers kunt vinden. Groot en klein! Zo stond ik ineens tussen namen als Sissy Boy en VT wonen, dat voelde best een beetje bijzonder 🙂

prachtige set van twee plantentafeltjes om zelf te maken

VT Wonen

Over VT wonen gesproken: eind september pronkte daar de prachtige mini-tafeltjes in het blad! Ze hadden we gevonden op Pinterest en vroegen of ik het leuk vond om in het blad te worden genoemd. En òf ik dat leuk vond! Ik heb natuurlijk een dansje gedaan. En kijk stiekem nog steeds regelmatig naar m’n ‘kindje’ in dit mooie blad!

houtmoed op de Dutch design week!

De kers op de taart: de Dutch Design Week!

Je zou toch denken dat niks dat kon toppen dit jaar. Maar niks bleek minder waar! Nog geen week later werd ik gebeld. Of ik aan de Digitale Dutch Design Week mee wilde doen. Een droom die uitkwam.
En zo belandde Houtmoed met een aantal andere toppers op de site van Bibliotheek Eindhoven, waar ik ook een heuse Meet & Greet mocht organiseren. Megaspannend, en superleuk! Het was best rustig tijdens de meet & greet, waardoor ik iedereen wel uitgebreid heb kunnen spreken. En dat vond ik superleuk om te doen!

welke workshops op creative life

Zo zie je maar: zelfs de rottigste jaren kunnen prachtige resultaten geven. Dus ik ben superbenieuwd wat 2021 voor Houtmoed in petto heeft!

Twee dingen weet ik al. Zo staan de nieuwe kandelaars in de loop van 2021 in de shop, dat weet ik zeker. En heb ik een plekje buiten de deur gevonden waar ik mijn voorraad kan bewaren. Op zo’n anderhalve kilometer fietsen, zodat bestellingen evengoed binnen 1 à 2 werkdagen verzonden kunnen worden. En krijg ik weer ruimte om mijn werkplek aan huis op orde te krijgen! Ik verheug me er nu al op 🙂

En jij? Hoe zag jouw jaar er uit? En heb je ook al mooie plannen voor het nieuwe jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.