Menu Sluiten

Bijna lente!

Bijna lente! 3 gegarandeerde manieren voor lentekriebels 🙂
Jeminee, wat gaat het hard! Morgen begint officieel de lente! Met alle storm en regen van de afgelopen weken, voelde het eerder alsof de herfst al was begonnen. Gisteren lag er nog ijs op de schuur en grapte ik tegen mijn echtgenoot: “Komt er dan toch een elfstedentocht??” Kortom: het voelt nog helemaal niet alsof het lente wordt. Heb jij dat ook? Dan kunnen we elkaar de hand schudden! Speciaal voor jou en mij, deze 3 tips voor instant lente-gevoel 🙂

1: Schud jezelf uit je winterslaap!
Om dat te doen, is het heerlijk om minimaal een half uur te bewegen, veel groente en fruit te eten,… bla, bla, bla… Neee… echt?? Gaat ze dit doen? Ja en nee! De inkoppers voor lentekriebels liggen voor het oprapen. En natuurlijk is het heerlijk om naar bos, strand en hei te gaan! Alleen het aantal mooie dagen is nog twijfelachtig. Dus wat dacht je van dit back-up-plan: keihard je favoriete vrolijke liedje opzetten! Meeblèren en vooral: meedansen! Dat schudt je gegarandeerd wakker en je wordt er nog heerlijk vrolijk van ook. Even geen inspiratie? Hier een paar van mijn persoonlijke uit-je-dip-tips:
Proud Mary – Ike & Tina Turner
knew you were waiting – Aretha Franklin & George Michael
Jump (for my love) – the Pointer Sisters
When love takes over – David Guetta

2: Opruimen!
Het combineert de beweging van tip 1 met het genot van een opgeruimd huis. En een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd — zeggen ze, bij ons wordt het vaak best een zootje dus ik zou het niet weten 😉
En tijdens het opruimen gooi je de ramen open (niet te lang als je last hebt van hooikoorts) en laat je letterlijk een frisse wind door het huis waaien. Die muziek van net kun je vrolijk aan laten staan hoor! Krijgen de buren ook een beetje lentekriebels.
En als je dan toch aan het opruimen bent, kies dan meteen voor de vrolijkste, gekleurde opbergers die je vinden kunt. Bij Houtmoed! Wat dacht je van deze mooie groene opbergmand? Of deze vrolijke in lente-geel? En zet er gelijk zo’n vrolijk kaartje met een bijtje naast. Gewoon omdat het kan. Voor 99ct.

3: Haal buiten naar binnen
Zet een bos tulpen, gerbera’s, of welk vrolijk gekleurde bloempje dan ook, op tafel. Of als je kids hebt: pluk een wildboeket en neem het mee naar huis! Toevallig vind je bij mij in de shop dan ook nog eens een heel fijne vaas daarvoor!
En wil je het lentegevoel wat langer vasthouden? De vilten bloeiers van Daphne zijn ook supervrolijk en prachtig in combinatie met Vaas H3. Dus kom je gezellig bij mij en Viltbloemist langs tijdens Creative Life op 29, 30 en 31 maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 33 reviews.