Menu Sluiten

#HappyHerfst instagram challenge!

Het wordt weer donker, het weer slaat om: voor sommigen reden om somber te worden. Maar niet voor jou en mij 🙂
Tijd voor de #HappyHerfst Instagram Challenge!

De herfst heeft zoveel moois te bieden: prachtige kleuren aan de bomen, lekker wegduiken in je sjaal wanneer de wind guur om je oren blaast, warme choco met mini-marshmallows… en superveel donkere, regenachtige uurtjes om lekker creatief bezig te zijn!

Ik ben gek op de herfst! Het is misschien wel mijn favoriete seizoen. En voor het derde jaar op rij maken we er samen een #HappyHerfst van op instagram! Doe je mee met deze vrolijke Instagram Challenge? Laten we alle tijdlijnen vullen met positiviteit! 

We starten op 1 oktober. 

Zo doen we dat: Voor elke dag in oktober bedacht ik een prompt: een onderwerp voor jouw bericht. Lekker makkelijk! Laat je elke dag verrassen of bereid het nu alvast helemaal voor: doe wat het beste bij jou past. En loop je een paar dagen achter? Dan haal je dat toch gewoon weer in!

de prompts voor de #HappyHerfst Instagram challenge

Wanneer je de hashtag #HappyHerfst gebruikt, kunnen we elkaars mooie beelden volgen. Wel zo makkelijk èn gezellig, toch? Je bent zelf natuurlijk helemaal vrij om er een creatieve draai aan te geven! Lekker fotograferen, tekenen, boomerangen of hyperlapsen! Geen inspiratie? Hieronder staat per prompt waar je aan kunt denken. Ik wens je veel plezier met jouw #HappyHerfst!

 De prompts

1: Recycle! Lekker aftrappen met mijn favoriete onderwerp. Gebruik je elke dag dezelfde koffiebeker? Heb je iets moois gemaakt van oude materialen? Of ben je gewoon trots op je papierbak? Ga los op recycling vandaag! 🙂 

2: De liefste..? Of het nu je man is, je huisdier, je kind, moeder of overbuurman: wie vind jij de liefste? 

3: Dit doe ik. Werk je voor een baas? Heb je een eigen bedrijf? Of ben je elke dag druk in de weer thuis en met de kinderen? Als het maar iets is waar je blij van wordt! 

4: Blije site/shoutout. Het is niet voor niks #HappyHerfst! Deel de vreugde en zet iemand anders in de spotlight vandaag.

5: Dit ben ik! Okee, we zitten er lekker in. Tijd voor een voorstelrondje! Wie ben jij en hoe zie je er uit? Het is altijd leuk om het koppie achter het instagram-account te zien. 

6:Mooiste kleur <3 Welke kleur maakt jou blij en zorgt dat je hart een sprongetje maakt, elke keer dat je het ziet?

7: Lievelings. Maakt niet uit wat! Lievelingsmens, lievelingsding, -eten, -dag, -seizoen… wat is jouw lievelings? 

8: Favoriete tool. Van dingen doen en dingen maken word je blij! Welk gereedschap maakt jou blij? 

9: Blije quote! We hebben allemaal wel een favoriete quote, toch? Ze vliegen je dagelijks om je oren. En sommige zijn echt prachtig! Vandaag kiezen we er eentje waarvan je warm wordt van binnen. Verras me! 

10: Als het koud is… Waar word jij blij van als het koud is? Een kop choco, of een dikke winterjas? Netflix met een dekentje op de bank? 

11: Happy herinnering! Nou, die hoef ik niet uit te leggen, toch? 

12: Mijn bureau 🙂 Heerlijk vind ik het, even achter m’n bureau te kruipen en te creëren! En jij? Hoe ziet jouw bureau er uit? Heb je ‘m lekker voor jezelf, of deel je het met anderen? Het kan natuurlijk ook zijn dat je een heel andere werkplek hebt. Show me! 

13: Fijnste kledingstuk. Het is #HappyHerfst! Welke trui of welk vest maakt jou zielsgelukkig? 

14: Zelf gemaakt. Het meest blij word ik van zelfgemaakte dingen in huis. Sterker nog, met Houtmoed hoop ik die Feelgood Vibe van doe-het-zelf te verspreiden als ware het een virus! En jij? Wat heb jij voor moois gemaakt? 

15: Liefste kado ooit <3 Stiekem vind ik vaak ook zelfgemaakte spullen de leukste kadootjes. Maar sieraden zijn ook favoriet… om nog maar niet te spreken van m’n dochter: wat een kadootje is dat! Wat kreeg jij waarvan jouw hartje sneller ging kloppen? 

16: Knettergek. Van gekke dingen kun je vreselijk blij worden! Barbecue’en in de winter, oliebollen bakken in juni. Wat vind jij knettergek-op-een-goeie-manier? 🙂 

17: Mooi patroon. Omdat je ook blij kan worden van mooie patronen! In stof, op je behangetje… Of — misschien wel het heerlijke patroon van Rust Reinheid en Regelmaat. Iets waar vooral anderen jaloersmakend goed in zijn 😉

18: Heerlijk thuis. Wat is jouw fijnste plekje? Of begin je al te glimmen als je de gevel ziet? Omdat er niks zo lekker is in de herfst dan een fijn en warm thuis, ben ik benieuwd wat jullie vandaag te vertellen hebben 😉 

19: Herfstkleur. Het is natuurlijk wel #HappyHERFST! Welke herfstkleur maakt jou blij? Of is het juist de combinatie van kleuren? Ik ben heel benieuwd naar alle foto’s van vandaag!

20: Totaal versleten! Houtmoed is gek op spulletjes die een eeuwigheid blijven meegaan! Wat bij jou in huis of in je tas ben je tot op de laatste vezel aan het verslijten? 

21: Guilty pleasure! Mijn favoriet, haha. Wat is jouw guilty pleasure? Het mag muziek zijn, een fout tv-programma, of augurk met slagroom… you name it! 

22: Hier word ik blij van 🙂 Dit mag alles zijn wat je wilt! Als je er maar blij van wordt. Gooi het er maar uit! 😉 

23: Zo maak ik anderen blij <3 Iedereen heeft een verzameling unieke talenten waar anderen blij van worden, of waar je mensen mee opvrolijkt! Of het nu een heerlijke pan spaghetti is, een lekker stevige knuffel of een prachtig product in je webwinkel. En wist je dat van anderen blij maken, je zelf ook heel blij wordt?

24: Duurzaam. Wat vind jij duurzaam? Is het hergebruik, of een familiestuk dat al 300 jaar meegaat? Vandaag staat in het teken van duurzaamheid! Gewoon, omdat ik dat zo belangrijk vind 🙂 

25: Relax… Een koffiepauze, een boek lezen, een muziekje opzetten… wat is jouw relaxmoment? 

26: Work in progress. Bezige bijtjes opgelet! Waar ben je mee bezig? En word je er blij van? Ik ben benieuwd wat je doet! 

27: Favoriet materiaal. Om iets mee te knutselen, bijvoorbeeld! Of van je kleding, of in huis… jij mag kiezen! 

28: Close up. Laat je fantasie de vrije loop en deel een close up van wat je maar wilt! Al maak je er een raadsel van 🙂 

29: Hiervoor kom ik m’n bed uit! Pas op met wat je zegt, want straks is er iemand zo gek dit te controleren om vier uur ‘s nachts 😉 Maar het kan natuurlijk ook een huilend kind zijn… helaas ;-P

30: Typisch herfst! Wat is typisch iets van de herfst, waar jij superblij van wordt? Ik ben heel benieuwd! 

31: Fijnste moment van de dag <3 Zelf ben ik niet zo’n ochtendmens, dus dat valt al snel af. Maar er zijn zoveel leuke momenten op een dag! Er zit vast iets voor je tussen. Of het nu een vast ritueeltje is, of iets waar je vandaag extra blij van werd… dat maakt niet uit! 

Zo. Ben je er klaar voor? Want dat waren ze, oktober heeft helaas maar eenendertig dagen.
Maar ik heb er ontzettend veel zin in! Doe je gezellig mee? Dan maken we er samen een blije herfst van. En hou het gevoel lekker vast, dan wordt het vanzelf ook een weergaloze winter.

2 reacties

  1. Daphne

    Wat een leuke challenge, ik denk er nog even over na of ik meedoen, maar in mijn stories ga ik er zeker af en toe naar verwijzen. Leuk dat je zoveel werk maakt van de herfst 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.