Menu Sluiten
Vindt dit jaar met kerst geweldige kadootjes voor iemand die alles al heeft

De feestdagen komen er aan! Een tijd van geweldige sfeer, gezellige lichtjes en… stress! Want verzin maar eens kadootjes voor iemand die alles al heeft! Aaaargh. Paniek!

Nope! Dat hoeft niet meer. Haal adem, ontspan, pak een kop thee en geniet. Want Houtmoed biedt jou een unieke selectie aan kerstkaarten, woonaccessoires en geweldige items om zelf te maken – in categoriën voor elke portemonnee!

Gemaakt van eerlijke materialen en met een uniek design. Een origineel, handgemaakt en duurzaam kado van Houtmoed ~ dat vind je nergens anders.
Met deze mooie woonaccessoires, DIY-pakketten en ansichtkaarten steel jij harten en tover je een lach op het gezicht van de ontvanger. Speciaal voor jou heb ik een mooie selectie gemaakt van producten in verschillende prijscategoriën. Het volledige productaanbod vind je op de shoppagina. Veel struinplezier!

Kerstkaarten

Kleine kadootjes die ècht leuk zijn

Doen jullie aan kleine kadootjes? Of heb je een laag budget? Dan is het best lastig om toch een waardevol kado te vinden. Deze vrolijke items zijn ideaal wanneer je met een klein budget iemand groots wil verrassen! Speciaal voor jou geselecteerd. Zet in de opmerkingen bij je bestelling dat het een kadootje is en Houtmoed pakt het gratis voor je in deze feestdagen.

Gezelligheid onder de boom

Kerst bij je schoonouders? Of met je eigen familie rond de boom? Ieder jaar wordt het lastiger om een uniek kado te vinden waar ze echt blij mee zijn. Dit jaar maakt Houtmoed het makkelijk voor jou.
Deze geweldige, unieke, handgemaakte items maken het een kerstmis om nooit te vergeten. Tot de feestdagen worden alle bestellingen gratis voor je ingepakt.

verwennerij voor iemand die alles al heeft met de feestdagen

Pure verwennerij!

Kies voor deze verwennerij wanneer je wat meer te besteden hebt! Kant en klaar, of om zelf te maken: met deze unieke items tover je zeker weten een lach op het gezicht van de ontvanger. En ga jij voor het royale verrassingspakket, dan krijg je gegarandeerd de dubbele waarde van je aankoopbedrag… en is het ook voor jou een verrassing wat je geeft!
Speciaal tot de feestdagen pakt Houtmoed jouw bestelling feestelijk in.

PS…
kadootje vergeten?

Oeiiiii… Dat was niet zo’n handige planning!
Ben jij te laat met bestellen? Kies dan voor een digitale kadobon, of zo’n fijne printable! De kadobon kun je rechtstreeks laten mailen, of naar jezelf mailen en dan printen.
Alle printables kun je direct na betaling als pdf downloaden. Print het op mooi papier en je hebt alsnog een origineel kado. Precies op tijd! 🙂

Op zoek naar meer inspiratie? Meld je nu aan voor Vrolijke Inspirerende Post en ontvang om de week de fijnste nieuwtjes, verrassende deals of een superleuke gratis printable.

Aanmelden voor Vrolijke Inspirerende Post