Menu Sluiten

Creative Life 2020

Helaas.

Laat ik de pleister er maar in één keer aftrekken, met pijn in het hart: Creative Life 2020 zit er niet meer in voor Viltbloemist en Houtmoed, deze november. De leukste, inspirerende, creatiefste beurs van het jaar! En wij zijn er niet bij. Graag leg ik uit wat ons tot deze beslissing heeft gebracht. 

Allereerst: jij. Wij kunnen niet de kwaliteit, inspiratie en gezelligheid bieden die we jou graag geven op zo’n beurs. Jij verdient die fijne, ongedwongen sfeer en positiviteit, op de dag van jouw keuze. Rustig de hele dag rondstruinen zit er niet meer in, alle workshops volgen die je gepland had én nog tijd over hebben om de beurs zelf te bekijken is binnen 3,5 uur ook bijna onmogelijk. 

Wij kunnen onze workshops met de geldende maatregelen niet de kwaliteit meegeven die ze nodig hebben. Onze charme is dat je op onze handen kunt kijken en het daarna na kunt doen, gezellig met z’n allen aan een tafel. Nu moeten we 6 personen over twee grote tafels verdelen en staan wij ergens ver weg op afstand, en moeten we ook nog eens de tijd per workshop inkorten. Dat is gewoon niet wat we willen. Een workshopervaring moet gewoon de allerleukste zijn!

Ten tweede is er het risico dat je niet mag komen als je verkouden bent. Jij niet, maar wij ook niet. En laten we realistisch zijn: november ligt midden in de griepgolf die elk jaar ons landje teistert. Zonder jullie geen Creative Life, zonder ons geen workshops. Dan is de teleurstelling wellicht alleen maar groter.

Wat ook meespeelt: afgelopen maart heb ik, Maaike, vlak voor de lockdown het coronavirus opgepikt. Het revalidatietraject houdt mij nu al enkele maanden bezig en het gaat gelukkig de goede kant op! Maar ik moet eerlijk bekennen: ik weet niet zeker of ik tegen die tijd voldoende hersteld ben. Jij verdient een hele Maaike, in plaats van een halfbakken. Zo simpel is het. Voor Daphne en mij was dit een extra reden om goed na te denken over onze deelname. 

Stiekem hoopten we natuurlijk op een wonder: geen corona meer, alles in het ‘oude’ normaal. Daarna hoopten we op een verplaatsing naar 2021, zodat we weer fris en fruitig een nieuwe start kunnen vieren. Helaas komt deze derde verplaats-actie er niet. We krijgen al veel vragen en berichten, waaruit blijkt dat niet iedereen blij is met de keuze van een halve dag-ticket. Dit heeft ons doen besluiten om onze deelname aan deze tofste, inspirerende beurs te cancelen.

Omdat wij het enorm belangrijk vinden dat jij een geweldige ervaring hebt op de beurs hebben we dit besluit, kortom, met pijn in ons hart moeten nemen. En ja, het is een flinke financiële aderlating voor ons, laten we eerlijk zijn, maar jouw en onze gezondheid gaat voor alles.

Enorm bedankt voor je begrip, hopelijk tot een volgende keer op Creative Life!

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.