Menu Sluiten

vrolijke kerstkaart ~ it’s the season

 0,99 5,95

Artikelnummer: N/B Categorie:

Op zoek naar een leuke, vrolijke kerstkaart, die wel ontzettend betaalbaar is?
Zoek dan niet verder, want deze unieke ansichtkaart is absoluut niet standaard! Met deze door Houtmoed ontworpen kaart wens je jouw familie de vrolijkste kerst ooit. Deze geweldig leuke ansicht van houtvrij papier tovert direct een glimlach op het gezicht van de ontvangers.

It’s the season to be jolly! De olijke sneeuwpop bewijst dat direct. De mooie groene achterzijde biedt alle ruimte die je nodig hebt voor een postzegel, adres en jouw handgeschreven boodschap. Zulke geweldige en toch heerlijk betaalbare kerstkaarten vind je nergens!

Houtmoed stopt heel veel liefde en plezier in elke illustratie, haal jij het er weer uit?

Kies voor 1 enkele kaart, een set van 5 of een extra voordelig setje van 10. Echte post is zoveel leuker! Zeker met deze vrolijke kerstkaart.

Specificaties

A6 formaat
enkele ansichtkaart
100% houtvrij papier
enkelzijdig matlaminaat
recycled papier
300 grams
achterzijde in sfeervol groen

 

Vrolijke feestdagen!

Houtmoed heeft naast deze vrolijke kerstkaart unieke, handgemaakte (woon)accessoires. Met liefde en aandacht gemaakt, ideaal als kado met de feestdagen. Wist je dat Houtmoed gek is op recycling, hergebruik, lokaal hout en duurzame materialen? Daardoor is elk product ook een kadootje voor moeder natuur!

Kom gerust een kijkje nemen op de kerstpagina van Houtmoed. Daar vind je de leukste kado’s voor iemand die alles al heeft. Zo wordt het niet alleen een feestje in de brievenbus, maar ook onder de boom.

Gewicht 0,05 kg
Aantal kaarten

1, 5, 10