Menu Sluiten

Plak en *klak* rechthoek

 8,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Jouw kaarten en foto’s stelen de show! Plak de RVS stickers op de muur, en *klak* zegt de magnetische kaartenhouder. Deze handgemaakte blikvanger is uniek en prachtig in eenvoud. Zo maak jij met deze kaartenhouder wanddecoratie waar je trots op bent! Maarliefst twee sterke magneetjes houden elke kaart of foto stevig rechtop. Hang één foto of kaart aan de muur, of klem twee foto’s tegelijk met één kaartenhouder. Jij bepaalt!

Het blanke populierenhout past perfect in elk thuis. Of je nu van licht of donker houdt, van scandinavisch of boho-chic. Plak & *klak* is zowel een mooi en handig woonaccessoire voor interieurjunkies, als een geweldig kado voor vrienden met een nieuwe woning. Creëer met deze kaartenhouder wanddecoratie om van te watertanden.
Boven de bank, bij de eettafel, in de slaapkamer of de wc: waar je ze ook gebruikt, deze blikvangers stelen de show.

Fotolijstjes, move over! In een handomdraai heb je ‘plak & *klak*’ aan de muur bevestigd: je mooiste foto’s vallen direct op wanneer je deze super leuke kaartenhouder gebruikt. Nooit meer boren of schroeven, maar uniek, handgemaakt en duurzaam design in een handomdraai.

Specificaties

Materiaal:
Plak & *klak* is gemaakt van stukjes populierenmultiplex.
De ferriet schijfmagneetjes in de kaartenhouder bevatten nikkel.
2 zelfklevende muurplaatjes van RVS.

Maat: 60 bij 30 mm
Dikte: 12 mm
Diameter RVS-sticker: 15 mm

Je haalt de folie van de achterzijde van de RVS stickers (dit kleine stukje folie mag bij het plastic!) en plakt de sticker op de muur. Klaar! Nooit meer schroeven of boren, om jouw kaarten op te hangen.

Fijn weetje:

Het prachtige populierenhout is Hollands hout: gelaserde blokjes fonkelnieuw resthout die nu een prachtige bestemming krijgen bij jou thuis.
Door het natuurlijke karakter van hout, is elke Plak & *Klak* uniek. De producten kunnen dus een klein beetje van de foto verschillen.
Prachtige nerven, kleine kleurverschillen en knoestjes: jouw kaartenhouder is op subtiele wijze uniek! Zo maak je met deze kaartenhouder wanddecoratie die precies bij jou past.

Creëer een hele wand door deze kaartenhouder af te wisselen met Plak & *Klak* vierkant.