Menu Sluiten

Plak en *klak* vierkant

(2 klantbeoordelingen)

 5,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Deze superleuke kaartenhouder is handgemaakt met blokjes fonkelnieuw resthout, magneetjes en liefde. Plak het ronde RVS-stickertje op de muur en *klak* de magneet in de kaartenhouder zit er aan vast. Maak met deze kaartenhouder muurdecoratie waar je blij van wordt! Supersimpel, zonder boren, meten of onhandig gereedschap. Plak, en *klak*! Plaats er een paar bij elkaar voor een supermooi effect.

Het sterke magneetje houdt elke kaart of foto stevig op z’n plek! Je kunt de kaart met een hoek, of in het midden tussen de magneet plaatsen, of er maar voor een klein stukje tussen schuiven. Het is helemaal aan jou! Het blanke populierenhout past perfect in ieder interieur: licht en scandinavisch, industrieel en zelfs in de huidige ‘ethno’ stijl. Dè ideale woonaccessoire. Waar je ze ook gebruikt: deze eyecatchers stelen de show.

Plak ze boven de schouw, in de kinderkamer, in de hal of boven de bank: je mooiste foto’s en leuke kaarten vallen direct op wanneer je deze super leuke ‘plak & *klak*’ kaartenhouder gebruikt! Uniek, handgemaakt en duurzaam.

Specificaties

Materiaal:
De kaarthouder is gemaakt van stukjes populierenmultiplex.
De ferriet schijfmagneet bevat nikkel.
De muursticker is van RVS.

Maat: 30 bij 30 mm
Dikte: 12 mm
Diameter RVS-sticker: 15 mm

Je haalt de folie van de achterzijde van de RVS sticker (dit kleine stukje folie mag bij het plastic!) en plakt de sticker op de muur. Klaar! Nooit meer schroeven of boren, om jouw kaarten op te hangen.

Fijn weetje:

Het populierenmultiplex is hout van Hollandse bodem: fonkelnieuw resthout wat nu een prachtige bestemming krijgt.
Door het natuurlijke karakter van hout, kan elke kaartenhouder een beetje van de foto verschillen. De prachtige nerven, knoestjes en kleurverschillen maken elke plak & *klak* kaartenhouder op subtiele wijze uniek! Zo maak je met deze kaartenhouder muurdecoratie die helemaal bij jou past.

Creëer een hele wand door deze kaartenhouder te combineren met kaartenhouder rechthoek.

2 beoordelingen voor Plak en *klak* vierkant

  1. Charly

    Mooi hout, mooi simpel ontwerp. Ik houd van handgemaakt en duurzaam, je hebt zo’n leuk winkeltje.
    Deze was makkelijk om te plakken en het staat heel gezellig op het toilet, met de On a roll kaart erbij. Ga zo door!

  2. Ineke

    Zo mooi en stijlvol! Ik ben er heel blij mee en het was zo gepiept om er een mooie layout mee te maken op de muur. Zelfs zonder kaarten mooi!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *