Menu Sluiten

ansichtkaart “steady as he goes”

 0,99

Op voorraad

Een jongen geboren! Maar oh, wat heftig… dat kleine ventje moet naar de intensive care. Geboorte, NICU, jongen – drie woorden die je niet in één zin wilt horen. Met deze kaart laat je de ouders op een positieve manier weten dat ze in je gedachten zijn. Spannende tijden, voor hen èn hun baby’tje.

Maar ook: een geboortekaart voor een ventje op de NICU. Geschikt om de ouders zowel te feliciteren als sterkte te wensen. Maar natuurlijk ook om opa en oma een hart onder de riem te steken. Kortom: voor ieder die hiermee te maken heeft. Het zijn spannende momenten en wat is het dan fijn om te laten weten dat je aan ze denkt!

Steady As He Goes, een unieke kaart met positieve Houtmoed-illustratie. Alle emoties mogen er zijn, en deze kaart wenst een stabiele groei. Uiteraard kan het kaartje ook worden ingelijst. Want lekker doorgaan, dat blijf je iedereen natuurlijk wensen.

De achterkant van de kaart is pastel-oranje, een neutrale, zonnige kleur. Op de voorkant deze eenvoudige illustratie met veel liefde in de details. Laat de ontvanger(s) weten dat je aan ze denkt met deze unieke, positieve kaart. Trouwens ook heel fijn voor vrienden, vaders en broers, als ze door een moeilijke periode in het leven gaan.

 

Specificaties

100% gerecycled papier
300 grams dikte
A6 formaat (10×15 cm)
Achterzijde is pasteloranje

Wist je dat…

Ik de tekeningen op de leuke kaarten van Houtmoed zelf maak? Zo ook dit kaartje bij geboorte NICU (jongen). Ik heb er een beetje extra liefde in gestopt, want helaas weet ik hoe het voelt wanneer je baby’tje ligt te knokken op de intensive care.
Gelukkig is deze kaart ook op allerlei andere positieve manieren te gebruiken. Als iemand even een steuntje in de rug nodig heeft, wanneer je je vader, broer, neef of vriend een hart onder de riem wilt steken.

Ook leuk? Ansichtkaart Grow Strong ~ een fijn kaartje vol belofte voor de toekomst.

Het ontwerp van deze kaart is ontstaan in samenwerking met Kleine Lucas. Woensdag lees je daar meer over op mijn blog!

Gewicht 0,05 kg