Menu Sluiten

ansichtkaart “steady as she goes”

 0,99

Op voorraad

Hiep hoera, een meisje! Maar oh, wat spannend… dat kleine grietje is op de intensive care beland. Geboorte, NICU, meisje – drie woorden waarvan de middelste het allesbehalve feestelijk maakt. Hoe moeilijk is het om de ouders dan op een positieve manier te laten weten dat je aan ze denkt. Zo fijn dat hun meisje er is, maar tegelijk het allerspannendste wat ze meemaken.

Daarom dit kaartje: een geboortekaartje voor een meisje op de NICU. Een hart onder de riem voor ieder die hiermee te maken heeft. Ideaal om de ouders zowel te feliciteren als sterkte te wensen. Of om opa en oma een hart onder de riem te steken. Want oh, wat is het een spannende tijd. En wat is het dan fijn om te laten weten dat je aan ze denkt!

Steady As She Goes, een positieve kaart met de bekende Houtmoed-signatuur. Laat de ontvangers weten dat je aan ze denkt en dat je snapt dat het spannende tijden zijn! Uiteraard kan deze kaart ook worden ingelijst op de kinderkamer. Want sterke groei, dat blijf je iedereen natuurlijk wensen.

Een unieke illustratie met heel veel liefde in de details. De achterzijde is pastel-oranje, een vrolijke neutrale kleur. Laat de ontvanger(s) weten dat je aan ze denkt met deze unieke, positieve kaart. Trouwens ook heel fijn voor vriendinnen, als ze door een moeilijke periode in het leven gaan.

 

Specificaties

100% gerecycled papier
300 grams dikte
A6 formaat (10×15 cm)
Achterzijde is pasteloranje

Wist je dat…

Ik de illustraties op de leuke kaarten van Houtmoed zelf teken? Zo ook dit kaartje bij geboorte NICU (meisje). Ik heb er een beetje extra liefde in gestopt, want helaas weet ik hoe het voelt wanneer je baby’tje ligt te knokken op de intensive care. En hoe fijn is het om dan zo’n kaartje te krijgen! Eén waarmee de afzender laat weten dat het geweldig is dat je kind er is, maar dat de situatie heel heel spannend is.

Ook leuk? Ansichtkaart Grow Strong ~ of kaart Steady As He Goes voor jongens/mannen.

Het ontwerp is ontstaan in samenwerking met Kleine Lucas. Woensdag lees je daar meer over op mijn blog!

Gewicht 0,05 kg