Menu Sluiten

Plantentafeltje mini – Hoog

 18,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Ben je ook zo gek op stekjes? Al die kleine potjes en glaasjes met nieuw groen leven om je huis op te fleuren! Heerlijk om het te zien groeien, alleen kan het wel een rommeltje worden in je vensterbank. Die tijden zijn nu voorbij: je kan de boel heerlijk stylen met dit geweldige, prachtige Plantentafeltje Hoog! Zo kun je er extra van genieten.

Een aanwinst voor jouw vensterbank! Je stekjes en plantjes hadden het nog nooit zo gezellig. Dit plantentafeltje is perfect om een rommelig hoekje met planten op een leuke manier wat extra stijl en positiviteit te geven. Je maakt hem makkelijk zelf, dankzij de meegeleverde houtlijm en de heldere instructie.

Plantentafeltje Hoog bestaat uit vijf houten delen, gesneden uit Hollands populierenhout. Deze maak je helemaal zelf in hooguit tien minuutjes. Laat de houtlijm minimaal een kwartier drogen en dan is jouw tafeltje al klaar voor gebruik! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit leuke plantentafeltje extra ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld met een likje verf.

Dit stijlvolle, superleuke plantentafeltje geeft straks een heerlijke sfeer in jouw vensterbank. Door het onderblad kun je er zelfs nog kleine stylingitems op kwijt.Dutch design van duurzaam hout ~ en helemaal door jou gemaakt!

Specificaties

Gemaakt van lokaal populieren multiplex (fsc gekeurd, dus duurzaam geteeld).
De lasersnijd-techniek geeft de rand de karakteristieke kleur.

Het hout is 3 mm dik.

Het tafelblad is 8,7 x 8,7 cm
De hoogte van het plantentafeltje is 10 cm

Inhoud van het pakket:

Vijf houten delen om het tafeltje mee te maken
Tube watervaste houtlijm (Bison)
Penseeltje
Fijn schuurpapier
Heldere stap voor stap instructie

Tips!

Dit prachtige plantentafeltje doet het heel gezellig in combinatie met die vrolijke vilten hoezen! Ook is deze ideaal te combineren met het lage variant van dit tafeltje ~ samen zijn ze echt een supersetje.

Het blanke populierenhout is al prachtig van zichzelf, dus na het lijmen is jouw tafeltje klaar voor gebruik. Wil je er echter nog een extra beetje ‘jij’ in kwijt? Beits jouw tafeltje, geef ‘m een lik verf, of leef je uit met papier en modpodge!

 

Datum

Vrijdag 13 november om 10.15 uur, Zaterdag 14 november om 10.15 uur, Zondag 15 november om 10.15 uur