Menu Sluiten

Onderzetters Plectrum | lila | set van 4

 11,95

Handgemaakt uit vilt dat gered is van de afvalberg!

  • hittebestendig èn wasbaar
  • set van 4 onderzetters Plectrum
  • beperkte oplage, op is echt op

Op voorraad

LIMITED EDITION, dus op is ook echt op.
Gezelligheid aan tafel en vrolijkheid tijdens de koffie? Deze lila onderzetters, in mooie lavendeltint, beschermen uiteraard jouw tafel tegen kringen en krassen. Maar de vrolijke lila kleur brengt ook sfeer in je interieur! En het allermooiste? Dit supersterke vilt is gered van de afvalberg  🙂
Deze hittebestendige onderzetters in plectrum-vorm maak ik met de hand. Daardoor kunnen ze een klein beetje afwijken van de foto.

Met deze onderzetters kun je je tafelblad op een stijlvolle manier beschermen tegen hete koppen thee en koffie. Deze beauty’s zijn zacht en supersterk tegelijk ~ knus en gezellig tafelen dus. Daarnaast zijn ze ook erg leuk om kleine plantenpotjes op te zetten.

Geen kringen en krassen meer, wèl een duurzaam verhaal!

Wasbaar

Heb je op de onderzetters geknoeid? Deze kanjers kun je wassen! Hoe fijn is dat. Liefs op handwas, maar eventueel kunnen ze ook op 30 graden in de wasmachine. Het is delicate was, dus wel even een waszakje gebruiken.

Deze set bestaat uit 4 stuks in een prachtige lavendeltint.

De onderzetters zijn zo’n 9,5 cm breed. Omdat ze handgemaakt zijn, kunnen jouw lila onderzetters uiteraard een beetje afwijken van de foto. Het vilt is ongeveer 3 mm dik en beschermt je tafelblad daarom goed tegen hitte en kringen. Kortom: lekker sterke kwaliteit waar je superlang plezier van zult hebben.

Specificaties

Plectrum vorm onderzetters.
Materiaal: polyester vilt dat van de afvalberg is gered
3 mm dik en hittebestendig
Maat: ca. 9,5 cm in doorsnede
Kleur: lavendel/lila

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Wasbaar op 30 graden, liefst handwas.

Wist je dat?

Omdat het vilt van deze lila onderzetters gered is van de afvalberg, heb ik maar een beperkte oplage kunnen creëren. Op is dus echt op.

Gewicht 0,2 kg