Menu Sluiten

Printable Zomers Buitje

 1,50

Ontvang na bestelling deze vrolijke pdf en maak zelf een zomers buitje! Creëer dat heerlijke vakantiegevoel bij jou thuis, met een verfrissend zomerse bui. De ultieme staycation.

Maak het meeste van de hete zomer en ga aan de slag met papierkunst: met deze vrolijke printable haal je visuele verkoeling in huis! Een gezellig zomers buitje als unieke, door jou gecreëerde woondecoratie.

Dit product is een printable ~ dat betekent dat je na afronding van je bestelling een e-mail ontvangt van waaruit je het pdf-bestand kunt openen.

Het pdf bestand (printable zomers buitje) heb ik ontworpen voor A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt. Het bestand bestaat uit 2 pagina’s, die je elk op een andere kleur papier kunt printen.

Superleuk om je woonkamer of een hoekje van de tuin (onder een afdakje dan) mee op te vrolijken. Zet de limonade met ijsklontjes maar klaar: jouw zomer in eigen tuin kan beginnen!

Specificaties

Dit product is een digitaal bestand, wat betekent dat je een pdf bestelt. De PDF is ontworpen in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden.
A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter. Wanneer je je bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail. Van daaruit kun je de printable openen.
Check ook even je spam wanneer je niets hebt ontvangen: een enkele keer komt de mail daar terecht.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je de slinger?

Je knipt de onderdelen uit, en creëert een wolk met druppels. Met deze papierkunst ben je ongeveer een half uurtje zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze printable. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Voor het maken heb je zelf de volgende materialen nodig:
– een printer
– 1 vel blauw A4 knutselpapier
– 1 vel wit A4 knutselkarton
– schaar, of een mesje en snijmat
– lijmstift of fotolijm
– 1 tot 1,5 meter garen
– een beetje geduld en precisie

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Af en toe zo’n vrolijke papierkunst om zelf te creëren, gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en af en toe leuke *gratis* printables.