Menu Sluiten

Printable Kegeltjes Slinger

 1,50

Houd je van zelf maken met stijl? Ga dan meteen zelf aan de slag en maak deze superleuke printable ‘kegeltjes slinger’. Kies mooi papier dat echt een versterking is in je interieur en print deze vrolijke pdf uit. Hoe meer printjes je maakt, hoe langer de kegeltjes slinger die je maken kan.

Dit product is een printable ~ dat betekent dat je na afronding van je bestelling het product per mail ontvangt als een pdf-bestand. Zo kun je er direct mee aan de slag!

Het pdf bestand (printable kegeltjes slinger) is gemaakt voor A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt. Of print op A3 als je juist grotere vormen wilt maken!

Superleuk in de kinderkamer, maar ook om een hoekje in de woonkamer te stylen, een feestje te bouwen of zelfs in de kerstboom.

Specificaties

Dit product is digitaal bestand, wat betekent dat je een pdf aankoopt. De PDF is ontworpen in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden.
A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter. Nadat je je bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail waarbinnen je het pdf-bestand kunt openen.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je de slinger?

Je knipt de onderdelen uit, vouwt langs de stippellijnen en lijmt de onderdelen in elkaar. Hier ben je ongeveer 10 tot 20 minuutjes mee zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze printable kegeltjes slinger. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Voor het maken heb je zelf de volgende materialen nodig:
– A4 papier
– schaar, of een mesje en snijmat
– lijmstift of fotolijm
-touw
– een beetje geduld en precisie

Meer, meer, meer?

Af en toe zo’n vrolijke printable gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en *gratis* printables.