Menu Sluiten

Printable Vrolijke Bloemen

 1,50

Haal de lente in huis met deze superleuke printable ‘vrolijke papieren bloemen’. Kies mooi papier uit, eentje voor het bladgroen en een vrolijke kleur voor de bloemblaadjes, en print deze vrolijke pdf uit. Hoe meer printjes je uit je printer laat rollen, hoe meer bloemen jij kunt maken.

Dit product is een printable ~ dat betekent dat je na afronding van je bestelling een e-mail ontvangt, zodat je het product kunt downloaden. Zo kun je er lekker mee aan de slag!

Het pdf bestand (printable papieren bloemen) is gemaakt voor A4 formaat. Kies eventueel voor ‘schalen’, wanneer je printer niet de hele afbeelding pakt. Of print op A3 als je juist grotere vormen wilt maken!

Superleuk als slinger in de woonkamer, maar ook vrolijk wanneer je originele naamkaartjes wilt maken bij een diner, of om neer te leggen in de vensterbank.

Specificaties

Printable Vrolijke Papieren Bloemen is een digitaal bestand, wat betekent dat je een pdf aankoopt. De PDF is ontworpen in A4-formaat, een gangbaar bestandstype dat op elke computer en met elk besturingsprogramma geopend kan worden. Je ontvangt dit bestand via een e-mail na afronding van je bestelling.

A4 is het standaard papierformaat van een thuisprinter.
Bij vragen mag je altijd even contact opnemen met Houtmoed!

Hoe maak je de slinger?

Je knipt de onderdelen uit, vouwt en lijmt de onderdelen in elkaar. Hier ben je ongeveer een half uur mee zoet.
Je vindt een uitgebreide stap voor stap instructie op mijn blog, speciaal geschreven over deze printable papieren bloemen. Deze stap voor stap instructie bevat ook handige, verduidelijkende foto’s!

Voor het maken heb je zelf de volgende materialen nodig:
– 2 vellen A4 papier, voor bladgroen en voor de bloemblaadjes
– schaar, of een mesje en snijmat
– lijmstift of fotolijm
– eventueel touw wanneer je de slinger maken wilt
– een beetje geduld en precisie

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Af en toe zo’n vrolijke printable gratis en voor niks in je mailbox? Meld je dan aan voor de Vrolijke Inspirerende Post van Houtmoed! VIP’s ontvangen zo’n tweemaal per maand de leukste nieuwtjes, unieke deals en af en toe leuke *gratis* printables.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Printable Vrolijke Bloemen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *