Menu Sluiten

Vaas H3 XXL

 225,00

Slechts 1 resterend op voorraad

Heb jij hem gespot op Creative Life? Wat een prachtige blikvanger, deze houten Vaas H3 XXL. H3 staat voor H tot de derde, want deze vaas móét je hebben-hebben-hebben!

Vaas H3 is geweldig te combineren met de vilten bloemen van de Viltbloemist. Met deze vaas creëer je zelf een prachtige houten blikvanger in je interieur: een knipoog naar de ouderwetse tinnen kan. Stijlvol en vrolijk, hip en klassiek: deze populierenhouten vaas is alles tegelijk. Ideaal in lichte woonkamers, grote loft ruimtes of in een stijlvolle kantoor inrichting. Sfeer en stijl ontmoeten elkaar in deze kanjer.

Wanneer je een cilindervaas (of blik, grote fles, noem maar op!) te hergebruikt en in de vaas plaatst, kun je de vaas natuurlijk ook gebruiken voor echte bloemen. En het leukste? Deze design eyecatcher maak je helemaal zelf. Met de bijgeleverde heldere instructie en de tube bison houtlijm, zet je stap voor stap deze prachtige vaas zelf in elkaar.

Deze Vaas H3 XXL is lasergesneden uit lokaal populierenhout en straalt in ieder thuis! Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor elke vaas een eigen unieke uitstraling krijgt. De kleur, de nerven: iedere vaas heeft zijn eigen karakter en is daarmee uniek.

Hoe geweldig is het om deze prachtige designvaas in huis te halen? Nog leuker: jij kan straks zeggen dat je deze zelf hebt gemaakt.


Materiaal:
De onderdelen voor Vaas H3 zijn gelaserd uit 6 mm dik inheems populierenmultiplex.
Dankzij het laserproces heeft het hout langs de randen een prachtige diepbruin-gebrande kleur.

Afmetingen:
Na assemblage is de vaas ca. 74 cm hoog (bij het handvat).
De buitendiameter van de vaas is 43 cm. Op het breedste punt (handvat tot tuit) is de vaas maarliefst 60 cm breed.

De vaas heeft een binnen diameter van ca. 15,5 cm. Dit is groot genoeg om er bijvoorbeeld een glazen cilindervaas voor echte bloemen in te zetten. Een oud blik hergebruiken kan natuurlijk ook!

Wist je dat…
Elk onderdeel van Vaas H3 XXL is met zorg voor jou gemaakt.
Dit pakket bevat een heldere instructie, alle onderdelen om de vaas te maken en natuurlijk de houtlijm die je daarvoor nodig hebt. Ook krijg je er een kwastje bij om precies te kunnen werken en een stukje schuurpapier mocht je nog een oneffenheid tegenkomen. Het enige wat je zelf hoeft te bezitten is een beetje geduld en precisie.

Doe het zelf

Met het creëren van Vaas H3 ben je ongeveer een half uur zoet. De heldere instructie helpt jou om de vaas te lijmen en in elkaar te schuiven. Houtlijm is uiteraard inbegrepen in dit pakket.

Liever niet zelf aan de slag? Tegen meerprijs is het mogelijk om de vaas kant en klaar geleverd te krijgen. Vraag naar de mogelijkheden. En combineren met de bloemen van Viltbloemist is ook een geweldig idee!

Liever wat minder groot? Dan is één van de andere maten wellicht jouw ideale vaas, zoals de Large of de Medium!

Gewicht 1 kg