Menu Sluiten

klikosticker huisnummer – 2 cijfers

 4,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Jouw kliko snel herkenbaar tussen alle andere afvalbakken in de buurt? Dat kan! Met deze huisnummer sticker in jouw favoriete kleur weet je zeker dat je de juiste bak weer mee naar huis neemt.

Kies jouw lievelingskleur, of de kleur die je het mooist bij je kliko vindt passen, en natuurlijk de cijfers van jouw huisnummer dat je graag wilt ontvangen. Dan snijd ik het huisnummer in de gewenste kleur voor je uit! Je hebt de keuze uit maarliefst 25 kleuren.

De stickers worden geleverd met een transparante applicatielaag. Om de sticker aan te brengen haal je de applicatielaag inclusief cijfers van het papier. Je plakt je huisnummer sticker inclusief applicatielaag op de gewenste plaats (goed oppassen: eenmaal geplakt is het ook echt geplakt!) en wrijft de sticker goed aan met bijvoorbeeld een pinpas. Eventuele luchtbelletjes kun je ook op die manier wegwrijven. De applicatiefolie er voorzichtig afhalen, en jouw huisnummer sticker zit jaaaaaarenlang waar je hem hebben wilt!

Specificaties

Materiaal: 100% vinyl
Buiten-kwaliteit (weerbestendig voor minimaal 5 jaar)
Hoogte: circa 6 cm
Twee cijfers samen zijn zo’n 8 tot 9 cm breed

De levertijd van dit product is 1 à 2 werkdagen, aangezien ik de cijfers op maat voor jou maak.
Vragen? Stel ze gerust!

Tip!

Deze leukerds doen het ook goed als huisnummersticker op een raam, of op een brievenbus.

Huisnummer sticker met één of drie cijfers?

Woon je op nummer 8 of nummer 156? Dan kies je uiteraard voor het product “klikosticker huisnummer – 1 cijfer” of “klikosticker huisnummer – 3 cijfers“. Ook dan ga ik met liefde voor je aan de slag.

 

Gewicht 0,3 kg
Vinylkleur

Afrits-beige, Blij geel, Blij rood, Chocobruin, Dieprood, Donkergrijs, Donkerpaars, Eigeel, Grasgroen, Knalgroen, Knalroze, Lichtgrijs, Lichtpaars, Lila, Mintymint, Nachtblauw, Oranje, Prinses roze, Serieus blauw, Serieus groen, Vrolijk blauw, Wit, Zacht blauw, Zee blauw, Zwart

Eerste Cijfer

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

Tweede Cijfer

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0