Menu Sluiten

Ben jij creatief met moederdag?

Ben jij creatief met moederdag? Nog maar 11 dagen en dan is het zo ver! Zo maak jij van de meest standaard cadeaus nog een creatief feestje!

Moederdag
Mocht je de Vrolijke Inspirerende Post hebben gelezen, dan weet je al dat ik het een heerlijke dag vind. En het leukste zijn de zelfgemaakte kado’s natuurlijk! Heerlijk creatief! Maar wist je dat we over het algemeen helemaal niet zo creatief met Moederdag zijn?
De meest gegeven kado’s? Dat zijn er eigenlijk maar vier!
Terwijl er stiekem maar een paar dingen echt belangrijk zijn. De aandacht in het ontbijtje. Die lieve knuffel, die superfijne kus! Meer is er niet meer nodig om er een heerlijke moederdag van te maken. Wil je toch een kado geven? Hieronder een lijstje van kado’s die moeders altijd krijgen — alleen dit keer inclusief een tip om er je eigen draai aan te geven 😉

ben jij creatief met moederdag met dit supervrolijke vlakkenvaasje.

Op 1: “Persoonlijke Verzorging”
De parfumerie en de make-upzaken varen er wel bij: mama’s krijgen massaal parfum, poedertjes, smeerseltjes en make-up voor moederdag! Dat zullen toch wat bergen zijn inmiddels. Dus wees creatief en geef er bijvoorbeeld dit zelfgemaakte papieren vlakkenvaasje bij! Of die superleuke origamibakjes. Zo heeft mama gelijk plek om haar kado’s in op te bergen, en krijgt het meest standaard moederdag-presentje toch een fijne creatieve (zelfgemaakte!) twist.

2: Koffiezetapparaten
Ja, ik moest ook drie keer knipperen toen ik dit las. Maar koffiezetapparaten zijn nu al een paar jaar mega-populair als moederdagkado. Vooral die machines die de bonen voor je malen, waar je je een heuse barista door voelt. En blijkbaar zijn moeders het type mens die het meest behoefte hebben aan koffie (hear, hear!).
En als je dan dat eerste, heerlijke, zelfgemalen kopje koffie voor moeders neus zet, zorg dan dat er zo’n vrolijke onderzetter van Houtmoed onder ligt! Dat maakt moederdag extra gezellig. En mocht je er per ongeluk wat jam op hebben geknoeid, dan gaat ie *hups* onder de kraan of in de wasmachine.

maak deze juwelenboom eenvoudig zelf

Op 3: Sieraden
Tja, diamonds are a girls best friend. Ben ik het op zich niet helemáál mee eens, maar met sieraden zit je wel vaak goed. En elk sieraad dat mama ontving op moederdag is natuurlijk even dierbaar (vooral die macaroni-kettingen). Daar zou ze het liefst elke dag naar kijken. Je kunt ze alleen niet allemaal tegelijk dragen! En heel creatief ben je dan niet met moederdag 😉

Daarom de tip om het dit jaar anders aan te pakken. Geef mams die superleuke juwelenboom die je zelf kunt maken! Dan kan zij deze volhangen met sieraden van alle voorgaande moederdagen. En elke avond voor het slapengaan genieten van de liefde die in haar juwelenboom zichtbaar is.

creatief met moederdag door deze vaas zelf te maken

Op 4: Bloemen
Een prachtig boeket! Met heerlijke lentebloemen om vrolijk van te worden, of met prachtige rozen die woorden overbodig maken. Hoe dan ook: mama’s en bloemen zijn een gouden combinatie.
Weet je wat ook zo’n gouden combinatie is? Bloemen en die prachtig mooie Vaas H3. Het allerleukste is dat je deze eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. En daarmee het ultieme moederdagkado geeft. Namelijk zelfgemaakt, vol liefde, wat eeuwen meegaat. Een echte blikvanger waar menig mama van gaat watertanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.