Menu Sluiten

Creative Life is verplaatst!

creative life

Vanwege het coronavirus, en de daarbij horende regels, zal het je niet verbazen dat Creative Life ook eind mei niet door kan gaan. Omdat annuleren natuurlijk SUPER zonde is, is het verplaatst naar het najaar, van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november.

Creative life vindt nu plaats op 13, 14 en 15 november aanstaande.

Het wordt natuurlijk flink schuiven voor ons om alles (voor de tweede keer) te verplaatsen, maar daar zullen jullie geen last van ondervinden… behalve dat je workshop wordt verplaatst.
Ik begrijp enorm hoe ontzettend balen het is! En ik doe dan ook m’n uiterste best om er een positieve draai aan te geven voor jou.

Wat betekent het voor de workshops?

De workshops in maart en mei gaan dus NIET door.

Deze worden verplaatst naar november, op precies dezelfde tijden op vrijdag, zaterdag en zondag. Dus als jij al een plaatsje hebt gereserveerd voor de vrijdagochtend, ben je van harte welkom op de vrijdagochtend in november! Hierover heb je een berichtje in je mailbox.

Check eventueel even de spam, daar belandt mijn mail soms in. Helaas 😉

workshop creative life honingraatpapier

Kan ik ook wisselen naar een andere dag?

Ja, dat kan, zolang er nog plaats is. Stel je wilt van de zondag naar de zaterdag:
De mensen die nu op zaterdag hebben geboekt, hebben voorrang. Als er nog plek is, of er deelnemers afvallen, kun je gewoon op een andere dag aan de tafel terecht. Is de tafel al vol? Eventueel kun je op de wachtlijst worden geplaatst, of zet ik jouw naam op de aanschuifplaats.

maak deze leuke plantentafeltjes tijdens de workshops op creative life

Ik kan niet! Wat nu?

Dan kun je de workshop-in-een-doosje thuisbezorgd krijgen! Zo heb jij toch die fijne workshop, alleen dan bij jou thuis, met mijn uitleg in een handige instructie.
Hier zijn geen extra kosten voor jou aan verbonden, de verzendkosten neem ik eenmalig, en ook echt alleen voor degenen die nu al een plaatsje geboekt hebben, voor mijn rekening.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.