Menu Sluiten

Moederdag Prijzenpakket

moederdag prijzenpakket

Doe jij al mee? Maak kans op een prachtig Moederdag Prijzenpakket ~ alleen op Instagram.

Ter waarde van zo’n € 550,- om jouw moeder mee te verrassen… of misschien wel jezelf?

Misschien zag je het al voorbij komen op Instagram, de Loop giveaway waar Houtmoed aan meedoet. Samen met nog een heleboel andere superleuke ondernemers, maakten we een geweldig cadeaupakket voor één gelukkige winnaar.

Wat is een Loop giveaway?

Een Instagram Loop Giveaway is niets meer of minder dan een win-actie op insta, met een paar extra stappen. Je ontdekt hiermee (voor jou wellicht een aantal nieuwe) superleuke ondernemers! En alsof dat al niet leuk genoeg is ~ je maakt daarbij kans op die hele mooie gigantische prijs!

Wat kun je winnen?

Heel veel dus ~ en ook nog eens in één keer. Uit alle deelnemers aan de actie, loten we één winnaar. Deze bofbips ontvangt het mega-cadeaupakket ter waarde van maar liefst €550,-! Met zo’n geweldig groot pakket maak je niet alleen jezelf blij, wellicht kun je er nog veel meer mensen mee verrassen door te delen!

maak deze leuke plantentafeltjes tijdens de workshops op creative life

Plantentafeltjes

Wat ik dan in dat prijzenpakket stopte? Die supermooie plantentafeltjes natuurlijk! Een set van twee mini-tafeltjes voor op jouw bijzettafel of vensterbank. Om heerlijk zelf te maken, en lekker van te genieten!

moederdag prijzenpakket

Kans maken?

Ja leuk! Ga dan snel naar Houtmoed op Instagram en vind dezelfde afbeelding die je hier ziet. Daar staat precies wat je moet doen om kans te maken op al jouw cadeaus voor moederdag!

Deze superleuke win-actie loop tot en met 21 april (2020 natuurlijk), daarna wordt de winnaar bekend gemaakt via het account van Sell Your Stuff Online.

❤️ Waag jij een kansje? Dan wens ik jou heel veel succes! En natuurlijk een heel hartelijk dankjewel dat je mij volgt op Instagram. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.