Menu Sluiten

Je nuttig voelen en toch ontspannen: nog 3 weken tot kerst!

gezellig aftellen tot kerst zo maak je zelf een adventskalender

Herken je dat? Dat je wel *wilt* ontspannen, maar dat het even niet lukt, omdat er nog zoveel moet? Dan heb ik hier wat heerlijk relaxende tips die toch nuttig zijn om te doen! Heerlijk geen schuldgevoel, je nuttig voelen en toch ontspannen.
Maar eerst natuurlijk de winnaar van dat prachtige inpaksetje van Anouk Böhmer. De gelukkige is:

Patrick Mertens

Van harte gefeliciteerd! Geef je je adresgegevens door? Dan stuur ik het pakket naar je toe. En niet gewonnen, niet getreurd: er staat alweer een nieuwe winactie klaar. Dus houd je van lezen? Lees dan snel verder!

je nuttig voelen en toch ontspannen, drie weken tot kerst

Je nuttig voelen en toch ontspannen? Drie handige tips.

Tip 1: ontspan!
De fijnste tip die toch nuttig is…. Zorg voor jezelf! Ga naar de kapper, neem een massage, ga een stuk wandelen neem een bad of ga lekker sporten: allemaal dingen waar je heerlijk relaxed van raakt, maar wat toch nuttig is. Fijn toch?

Tip 2: met je handen werken
Bereid je voor op de feestdagen! Maak kerstversiering, en doe dit dan met de hand. Met je handen werken is namelijk één van de meest fijne dingen om je hoofd leeg te maken. En wanneer je je eigen kerstversiering maakt, geniet je er nog meer van!

maak zelf kerstballen met deze leuke printable

Daarom speciaal voor jou deze leuke printable om een kerstbal van papier te maken. Zo kun je heerlijk creatief bezig zijn, en toch alvast de kerstversiering in gereedheid brengen!

Tip 3: leer iets nieuws 🙂
Of het nu een (online) cursus is, of een nuttig boek: door iets nieuws te leren maak je blije stofjes aan, en daar krijg je energie van! Dus leer een nieuwe techniek, doe een schildercursus, leer mediteren of verdiep je in het spreken van een nieuwe taal! Vaardigheden waar je altijd iets aan hebt, en waar je hartstikke blij van wordt.

Enne.. wil je toevallig iets leren over hyperventilatie, angst of paniek? Dan is deze winactie echt iets voor jou 😉

win boek hyperventilatie je ontspannen en toch iets nuttigs doen

Win: het boek van Nicole, de Hyperventilatiecoach!

Hoe gaaf is dat? Hyperventilatiecoach Nicole is een vriendin van mij, en heeft onlangs samen met Katrien een boek geschreven. Dit heerlijk praktische boek helpt je omgaan met hyperventilatie, maar ook met angst en paniek. En ik mag er eentje weggeven!

Zelf heb ik geen last van hyperventilatie, maar in mijn directe omgeving komt het wel voor, net als angst en paniek. Daarmee omgaan is best een uitdaging, ook als ‘buitenstaander’. Ik ben het boek zelf aan het lezen, niet alleen omdat Nicole het geschreven heeft, maar ook omdat er echt heel handige tips in staan waar ik de mensen in mijn omgeving mee helpen kan. En wie weet is het ook iets voor jou, of iemand die je kent!

Doe je mee?

Vanaf morgen kun je meedoen aan de winactie, via Facebook en Instagram. Dus houd de sociale media in de gaten!
Win het boek voor jezelf, of om kado te doen aan iemand die dit zeker kan gebruiken.

Een extra winkans krijg je via de Vrolijke Inspirerende Post! Meld je dus snel aan om mee te doen. Bovendien krijgen VIPs een geweldige deal in de aftelweken naar kerst… dat wil je toch niet missen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.