Menu Sluiten

Pin to Win: Hieperdepiep Houtmoed!

Heerlijk, zo’n win-win-winfeestje omdat Houtmoed 10 jaar bestaat! Vandaag loot ik uit alle reacties op Facebook en Instagram twee winnaars van die supermooie Vaas H3 prototypes. Dus houd je sociale media in de gaten! Maar weet je wat ook leuk is..?

Pin to win!

Vandaag begint de nieuwe winactie! En deze duurt tot het einde van dit jaar! Maarliefst elke maand een winnaar… en het enige wat je hoeft te doen? Pin to win!

pin to win houtmoed op Pinterest

Pin to win, met hashtag HieperdepiepHoutmoed
Wattes? Als dit je niks zegt, leg ik het eerst heel even uit. Ken je Pinterest? Het sociale medium waar je zo lekker kunt verdwalen tussen alle inspirerende foto’s, berichtjes en doe-het-zelfprojecten? Het werkt als een soort digitaal prikbord, waar je jouw leukste vondsten aan prikt. Al de berichten en foto’s, dat zijn ‘pins’. En zelf iets plaatsen, dat heet pinnen.

houtmoed op Pinterest, kom je kijken?


Op Pinterest kun je Houtmoed ook vinden! En met mijn prachtige, fonkelnieuwe website kun je eenvoudig elk product in de webshop ‘pinnen’. De komende maanden kan dat je dus nog iets opleveren ook! 
Pin jouw favoriete product daarom inclusief hashtag #HieperdepiepHoutmoed en wie weet win jij jouw favoriete woonaccessoires! Haal je jouw lieveling zelf al in huis? Dan kun je er ook voor kiezen je aankoopbedrag teruggestort te krijgen 😀

Pinnen doe je door op het ‘bewaren’ linkje te klikken. Vergeet dan dus niet de hashtag erbij te plaatsen 😉
Het maakt niet uit hoe duur of goedkoop het item is dat je pint. Iedereen maakt evenveel kans! En alles wat je nu pint, gaat volgende maand wéér mee in de hoge hoed. En de maand daarop, en de maand daarop… Kortom: zet ‘m op!


De actie op een rijtje:

– Deze winactie begint vandaag en loopt tot en met december 2019.
– Iedereen mag meedoen aan de winactie, dus hoppekee, ga los!
– Je pint producten uit de webshop van Houtmoed, met vermelding van #HieperdepiepHoutmoed (zo kan ik ze makkelijk vinden).
– Alleen pins met deze hashtag tellen mee.
– Er is géén maximum op het aantal pins dat je plaatst.
– Elke maand kies ik 1 pin, dus 1 product. Kortom: elke maand 1 winnaar.

Zo simpel is het.

Hoe weet je of je wint? 
Je maakt kans zodra je de hashtag #HieperdepiepHoutmoed toevoegt aan jouw pin (zodat ik weet dat je aan de actie meedoet). 
Rond de laatste dag van elke maand, vanaf nu tot en met december 2019, loot ik één winnaar en maak ik deze bekend. Houd hiervoor Facebook, de nieuwsbrief, dit blog en Instagram in de gaten! 🙂

De winnaar of winnares heeft vervolgens 72 uur de tijd om de gewonnen prijs te claimen.
Nadat ik de adresgegevens van de winnaar heb ontvangen, gaat het pakketje op avontuur. En is het weer duimen tot de volgende maand!
Er zijn geen voorwaarden aan de productprijs, of de productcategorie! Zolang het maar in de Houtmoed Webshop staat. Dus leef je uit met #HieperdepiepHoutmoed 😉

Mijn winactie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of wat dan ook door Pinterest, Facebook, Instagram en/of andere sociale media welke worden gebruikt bij deze winactie. Het is gewoon mijn eigen Hieperdepiep Houtmoed Feestje!

Doe je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.