Menu Sluiten

Happy Campers opgelet!

Happy campers opgelet! Omdat Houtmoed 10 jaar bestaat, vliegen de superleuke winacties je deze hele maand om de oren. En nu de temperatuur langzaam stijgt, stijgen de kampeerkriebels mee. Tijd dus, voor een extra speciaal campinglovers-pakket 🙂

Happy Camper!

Handmade By Maaike en ik sloegen de handen ineen. En als Maaikes samenwerken, ontstaan de mooiste dingen 😉
Ben jij ook gek op kamperen? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Je wint een unieke “Plak & *Klak*” kaartenhouder, waarmee je twee kaartjes op kunt hangen. Die twee kaartjes krijg je er gelijk al bij: ansichtkaart Happy Camper en ansichtkaart On a Roll!

Handmade by Maaike

Soms leer je ‘per ongeluk’ de leukste mensen kennen! Zo ook Maaike Streppel, het gezicht achter Handmade by Maaike. Wij zijn een beetje uit hetzelfde hout gesneden. Duurzaam, upcycle, recycle: niets is ons te gek wanneer wij onze creativiteit in handgemaakte items stoppen. Zij maakte de geweldige toiletrolhouder op deze foto. Van een supervrolijk stofje en ideaal voor kampeerfans!

Walk of shame wordt walk of fame!

De echte kampeerders herkennen het gevoel vast wel… tijdens je wandeling naar het toiletgebouw twijfel je tussen twee mogelijkheden:

  1. het ietwat opgelaten wegmoffelen van die wc-rol, of
  2. het achteloos vasthouden-want-iedereen-moet-nu-eenmaal-naar-het-toilet-en-jij-gaat-daar-heel-natuurlijk-mee-om.

Ja toch? Geef maar toe! Iedereen gaat naar de wc maar het is toch een beetje ongemakkelijk om daar een aantal keer per dag bij stil te staan.

Dus hoe fijn is dit product van Maaike, want dat getwijfel is nu voorbij! Met deze toiletrolhouder wil je namelijk wèl graag gezien worden. Nooit meer een walk of shame, maar altijd een moment van glorie. Iedereen kijkt jaloers wanneer jij met deze blikvanger richting de wc’s loopt.

Nou ja, misschien is het een beetje overdreven. Maar je snapt wat ik bedoel 😉

Plak & *klak*

Deze kaartenhouder is ideaal om in een handomdraai een vrolijke foto- en kaartenwand te maken. Nooit meer boren en schroeven: je plakt de zelfklevende RVS-plaatjes op de muur en je bent klaar om je kaarten te showen!

Omdat dit systeem zo makkelijk werkt, en lekker compact is, is het ook ideaal om je camper of caravan mee op te vrolijken. Daarom krijg je deze twee vrolijke ansichtkaarten er ook nog bij!

plak en klak - ophangen zonder boren en schroeven

Dankzij deze combinatie op de foto, kwamen Maaike en ik namelijk op het idee om deze win-actie te organiseren. Dus hoe leuk is dat?

Hoe win je?

Via Instagram. Dus Happy Campers: opgelet! Doe mee met de actie door de stappen te volgen onder deze foto op Instagram:

Happy Campers opgelet - win dit leuke campingloverspakket

…en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van dit superleuke, vrolijk, gewoonweg geweldige campinglovers-pakket!

Dus hop naar Instagram, doe je mee? Enne… als je zeker weten niet naast het net wilt vissen, kun je de plak & *klak* of de ansichtkaarten uiteraard gewoon in de webshop vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.