Menu Sluiten

Dè Originele Kadobon

 10,00 100,00

Met deze kadobon kom je origineel uit de hoek! Kies zelf de waarde van het tegoed en verras de ontvanger met een lief persoonlijk bericht.

  • direct in de mailbox van de ontvanger, of mail het eerst naar jezelf
  • waarde zelf in te stellen
  • verstuur naar verschillende feestvarkens in één keer!
  • print dit leuke kadodoosje om de bon met kerst feestelijk kado te geven
Artikelnummer: 2020021 Categorieën: , ,

Kadootjes-stress?! Want je vader heeft jou toch al, je beste vriendin verandert elke week van smaak en je schoonmoeder kan best kritisch zijn… Geen probleem: geef de positiviteit en creativiteit van Houtmoed kado, met deze originele kadobon! Laat het feestvarken zelf kiezen met welke woonaccessoires de kamer wordt opgefleurd. Wie verras jij met zo’n fijne kadobon?

De kadobon is een digitaal kado, deze wordt per mail verstuurd. Je kunt zelf uit de variatie kiezen voor de kadobon, passend bij elke gelegenheid & bij de dikte van je portemonnee. Jij bepaalt!

Met een originele kadobon van Houtmoed zit je altijd goed!

Hoe werkt het:

De kadobon vertegenwoordigt de waarde van jouw keuze in de webwinkel. Deze bon is in één keer te verzilveren, en kan ook over verschillende aankopen verdeeld worden. Net wat de ontvanger zelf kiest!
De bon wordt per e-mail gestuurd naar het adres wat jij opgeeft. Je kunt deze naar jezelf sturen en printen, maar je kunt deze ook direct naar het feestvarken laten mailen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een vrolijke boodschap mee te sturen.

Geen inspiratie?

Ken je dat: iedereen vraagt wat je voor je verjaardag wilt hebben, en je hebt geen idee. Ondertussen zie je het al helemaal voor je, zo’n prachtige bijzettafel van Houtmoed in dat lege hoekje naast de bank! Herkenbaar? Dan vraag je natuurlijk een verzameling kadobonnen voor je verjaardag.

Te laat?

Ben je te laat met kadootjes kopen? Is de verjaardag al snel maar je weet niet zeker of je een kado op tijd binnen krijgt? De kadobon van Houtmoed ontvang je direct na betaling per mail. Je kunt er zelfs voor kiezen om de mail met deze originele kadobon direct naar de ontvanger te sturen! Zo weet je zelfs vlak voor middernacht nog dat je kadootje net op tijd binnen komt 😉