Menu Sluiten

ansichtkaart “on a roll”

 0,99

Op voorraad

Hou jij van leuke kaarten? Dan is deze ansichtkaart ‘On a Roll’ echt iets voor jou! Iemand opvrolijken? Tover een lach op het gezicht van de ontvanger met deze unieke ansichtkaart met een knipoog.

Ansichtkaart On a roll: deze vrolijke kaart stuur je als iemand een succes heeft geboekt! Of om te plagen, natuurlijk, dat kan ook 😉
Succes gegarandeerd met deze leuke illustratie. Bijvoorbeeld erg leuk om aan de wand van de wc te hangen, in combinatie met de originele kaartenhouder Plak & *Klak*.
Kortom: ansichtkaart “On a roll” is een leuke, positieve, originele ansichtkaart met een knipoog. Ook deze leuke kaart is alleen verkrijgbaar bij Houtmoed.

Specificaties

100% houtvrij, gerecycled papier
300 grams dikte
A6 formaat (10×15 cm)
Achterzijde is roze

 

Gek op duurzaam!

Houtmoed houdt van recycling! Hergebruik, upcycle, recycle: niets is me te gek. Deze vrolijke kaarten worden daarom op gerecycled papier gedrukt. Zo blijft het regenwoud lekker overeind.
Door een Houtmoed-kaartje te kopen vrolijk je niet alleen de ontvanger op, maar ook Moedertje Natuur!

Wist je dat papier tot ongeveer zes keer gerecycled kan worden? Daarna worden de vezels te kort om er nog mooi papier van te maken.

De illustraties op deze leuke kaarten zijn gemaakt door Houtmoed zelf, en daarmee echt uniek. Kijk ook eens bij de andere leuke kaarten in de shop!

Gewicht 0,05 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ansichtkaart “on a roll”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *